ΑΙΑΣ ΣΟΥΡΠΗΣ: Στις 10 Αυγούστου ξεκινά η προετοιμασία…

Στις 10 Αυγούστου θα ξεκινήσει την προετοιμασία του ο Αίαντας Σούρπης και παράγουσες τις ομάδας έχουν κινηθεί πολύ δυναμικά σε ότι έχει να κάνει με την ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου και των αποδυτήριων, με αποτέλεσμα…

στην έναρξη του πρωταθλήματος, όλοι οι χώροι να είναι σε άριστη κατάσταση.
Παράλληλα, όμως, έχουν γίνει και οι περισσότερες από τις απαιτούμενες κινήσεις για τον εμπλουτισμό του ρόστερ, που φέτος επιθυμούν να είναι μεγαλύτερο και ποιοτικά καλύτερο, καθώς το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΘ θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια και πολύ δυσκολότερες αναμετρήσεις, σε σύγκριση με τα δυο προηγούμενα χρόνια.
Για την ομάδα της Σούρπης έχουν γίνει ήδη τέσσερις μεταγραφές κι απομένουν ακόμη δυο ως τρεις, προκειμένου να συμπληρωθεί το «παζλ» των ποδοσφαιριστών της ομάδας.
Με την έναρξη της προετοιμασίας, οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές με ρεπό την Κυριακή και μάλιστα θα γίνονται βραδινές ώρες (θα ξεκινούν στις 8μ.μ.), καθώς το γήπεδο διαθέτει προβολείς κι έτσι οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ιδανικές συνθήκες θερμοκρασία για να δουλέψουν.
Παράλληλα σχεδόν έτοιμο είναι και το πλάνο των φιλικών αναμετρήσεων, χωρίς να είναι ακόμη ανακοινώσιμες οι ημερομηνίες που αυτά θα διεξαχθούν, με εξαίρεση το τουρνουά που γίνεται κάθε χρόνο στη μνήμη του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κουντούρη, που απεβίωσε το 1993.
Από την επόμενη χρονιά (1994), ως και ως φέτος, το εν λόγω τουρνουά που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του διεξάγετε ανελλιπώς, με τις φετινές ημερομηνίες διεξαγωγής να έχουν οριστεί για το Σαββατοκύριακο 10 κι 11 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις