Σκαθαρούδης: «Μόνο για τη Νίκη στη Γ’ Εθνική»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου, έκανε ο Γιώργος Σκαθαρούδης από το BlueHeart 105.1. O23χρονος μέσος δήλωσε χαρούμενος που θα φορέσει τη φανέλα της Νίκης και εκμυστηρεύτηκε πως μόνο για την Νίκη θα έπαιζε στη Γ’ Εθνική αυτή τη χρονική περίοδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Σκαθαρούδη:

«Όλα αυτά τα χρόνια αγωνιζόμουν στη Β’ Εθνική, εκτός ενός διαστήματος που ήμουν με τη Βέροια στη Σούπερ Λιγκ. Στη Γ’ Εθνική θα ερχόμουν μόνο για τη Νίκη Βόλου. Γιατί έχει τεράστια δυναμική, είναι μεγάλη ομάδα, έχει κόσμο και ιστορία. Ένας άλλος παράγοντας που επηρέασε την απόφασή μου να έρθω στη Νίκη, είναι ο Λεωνίδας Μπίλης, ο οποίος είναι ένας πολύ αξιόλογος προπονητής. Το πλάνο επίσης του προέδρου και της διοίκησης μ’ έκαναν να πάρω την απόφαση να φορέσω τη φανέλα της Νίκης.

Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό κι ευελπιστώ πως θα έχουμε μία πολύ καλή πορεία φέτος και να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας. Είναι πολύ θετικό που το ρόστερ της ομάδας αποτελείται κατά κύριο λόγο από νεαρούς ποδοσφαιριστές γιατί το σύγχρονο ποδόσφαιρο στηρίζεται κυρίως στην ταχύτητα και την αντοχή. Είμαι βέβαιος πως η διοίκηση και ο προπονητής έχουν επιλέξει τους σωστούς παίκτες και θα κάνουμε μία πολύ δυνατή ομάδα»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις