Συνεργασία της Δήμητρας Ευξ. με τον Γ.Σ. Αλμυρού

Σε φάση αναμονής βρίσκεται ομάδα της Δήμητρας Ευξεινούπολης που περιμένει την ανακοίνωση της προκήρυξης του πρωταθλήματος της Β’ τοπικής κατηγορίας, έτσι ώστε με βάση την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος να καταρτίσουν το πρόγραμμα προετοιμασίας…

Ωστόσο, οι άνθρωποι της διοίκησης, έχουν χαράξει το πλάνο μέσα στο οποίοι θα κινηθεί η ομάδα κι αυτό έχει να κάνει κατά βάση με την αξιοποίηση ταλέντων της περιοχής και με την ένταξη νέων ποδοσφαιριστών στην ομάδα, οι οποίοι μελλοντικά θα αποτελέσουν και το βασικό κορμό αυτής.
Μάλιστα, σ’ αυτό το πλαίσιο οι άνθρωποι της Δήμητρας Ευξεινούπολης βρίσκονται σε συζητήσεις για τη σύναψη συνεργασίας με την ομάδα του Αλμυρού, προκειμένου ποδοσφαιριστές, κυρίως από τις ακαδημίες, να δοθούν δανεικοί από το Γ.Σ. Αλμυρού, ώστε να λάβουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε αγώνες πρωτάθληματος, αγωνιζόμενοι ως παίκτες της Δήμητρας.
Η χτεσινή μεταγραφή των Δημήτρη Επίσκοπου και Αναστάση Τσέργα από τη Δήμητρα προς τον Γ.Σ. Αλμυρού, πιθανότατα εντάσσονται σε αυτό το πλαίσιο συνεργασίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις