Κοντά σε συμφωνία με Βαταμίδη και Οικονόμου για Νέους Αθλητές και Ακαδημίες

Κοντά σε συμφωνία βρίσκεται η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης με τους Τάκη Βαταμίδη και Ηλία Οικονόμου ώστε οι δύο καταξιωμένοι προπονητές να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία των Νέων Αθλητών αλλά και να γίνουν μέλη της προπονητικής ομάδας της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας της Νίκης. Ο Υπεύθυνος Ακαδημιών αλλά και των Νέων Αθλητών, Άκης Σουγγάρης, είχε συζήτηση με τους δύο προπονητές, υπήρξε ταύτιση απόψεων και φιλοσοφίας και όλα δείχνουν πως θα αποτελέσουν μέλη της μεγάλης «κυανόλευκης» οικογένειας.

sougg-vata

“Μία ωραία Νικιώτικη βραδιά” έγραφε η λεζάντα της φωτογραφίας που αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, από τη συνάντηση με τον Τάκη Βαταμίδη.

Με την προσθήκη των δύο προπονητών, οι οποίοι διαθέτουν όχι μόνο τα τυπικά προσόντα αλλά και τα ουσιαστικά ώστε να αναδείξουν νέους ποδοσφαιριστές, η Ακαδημία ποδοσφαίρου της Νίκης αποκτά μία πολύ δυνατή ομάδα που είναι βέβαιο πως θα προσελκύσει και πάλι εκατοντάδες παιδιά, δίνοντάς της πάλι την αίγλη που της αρμόζει.

Σημαντικό παράγοντα ώστε να επέλθει η τελική συμφωνία είναι τα έργα υποδομής που πραγματοποιούνται στο βοηθητικό του «Π. Μαγουλάς», τα οποία όταν ολοκληρωθούν θα αλλάξουν πλήρως τις συνθήκες προπόνησης τόσο για τους προπονητές όσο και για τα παιδιά που θα επιλέξουν την Ακαδημία ποδοσφαίρου της Νίκης.

Ήδη στο τεχνικό τιμ της Ακαδημίας ανήκουν οι Κυριάκος Κοκκινάκης, Δημήτρης Μπράτσος, Γιάννης Φασουράκης και Δημήτρης Παρισάκης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις