Και προπονητή τερματοφυλάκων η Δάφνη!

Η νέα διοίκηση της Δάφνης, αν μη τι άλλο, δείχνει ότι έχει σκοπό να αναμορφώσει το Σωματείο και να το οδηγήσει στα υψηλά επίπεδα του παρελθόντος κι αυτό δείχνει να το πετυχαίνει, τουλάχιστον στην οργάνωση του αγωνιστικού τμήματος, όχι με λόγια αλλά με έργα…

Έτσι, μετά τη συμφωνία- έκπληξη, με ένα έμπειρο και καταξιωμένο προπονητή, τον Παντελή Βαρβέκη και τη συνεργασία με το γυμναστή Γιώργο Λίταινα με τον οποίο αποτελούν δίδυμο, που θ’ αναλάβει την εκγύμναση της ομάδας, οι διοικούντες την Δάφνη επιφύλασσαν ακόμα μια έκπληξη, με την ανακοίνωση συνεργασίας και με προπονητή τερματοφυλάκων!
Πρόκειται για το διπλωματούχο προπονητή τερματοφυλάκων Αποστόλη Τζιτζιλιώνη, παλιό τερματοφύλακα της Δάφνης, ο ποίος τα τελευταία χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με την εκγύμναση αθλητών, που θέλουν να κάνουν καριέρα κάτω από τα γκολ-ποστ.
Η συγκεκριμένη κίνηση σίγουρα δεν είναι συνηθισμένη στα δεδομένα του τοπικού ποδοσφαίρου, πολύ δε περισσότερο, όταν μιλάμε για ομάδα που αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία. Ωστόσο, φαίνεται ότι κοινό σκοπό όλων όσων βρίσκονται στην ομάδα, αποτελεί η επιθυμία το πέρασμα της Δάφνης από το Β’ Τοπικό, να είναι… προσωρινό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις