«Το πιο “ωραίο” ξύλο που έχω φάει ήταν από τον Ψωμιάδη»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» ήταν ο Πέτρος Πολυχρονίδης, ο οποίος αποκάλυψε το ξύλο που έφαγε… κατά λάθος από τον Μάκη Ψωμιάδη.
«Το πιο “ωραίο” ξύλο που έχω φάει, μπορώ να το πω τώρα επειδή ο άνθρωπος συγχωρέθηκε, το έχω φάει από τον Μάκη Ψωμιάδη. Εγώ δεν έκανα ρεπορτάζ της ΑΕΚ, απλά είχε τύχει να κάνω μια μετάδοση για το Champions League. Κάποια στιγμή με συναντάει έξω από την συνέντευξη τύπου, με πιάνει, δεν μπορώ να πω τι είπε γιατί δεν έχουμε και μπιπ live. Με πιάνει, με σηκώνει και με… ραπίζει, να το πω έτσι.

Εγώ τα είχα… κάνει πάνω μου και κυριολεκτικά και ψυχολογικά. Μου λέει “θα γράφεις καλά”, θέλω να του πω ότι δεν έχω γράψει, γιατί δεν γράφω κάπου, αλλά δεν μπορούσα. Δεν με χτύπησε άσχημα, αλλά ήταν ίσα ίσα για να πεθάνεις από το φόβο. Βρήκα τον υπεύθυνο εκεί στην ομάδα και του λέω “γιατί εμένα;” και μου λέει “εσένα γιατί; Όντως…”. Και την άλλη μέρα μου λέει “χίλια συγγνώμη σε μπέρδεψε με άλλον”. Και σε ένα ταξίδι της ΑΕΚ που είχα πάει κι εγώ με πιάνει ο Ψωμιάδης και μου λέει “αγαπούλα, γίνονται και λάθη. Να είσαι καλά, να τα λες καλά και όμορφα και ότι χρειαστείς ο πρόεδρος είναι εδώ”», είπε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.
Πηγή: youweekly.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις