Αγωγή Καρυπίδη για 200.000 σε Παναγόπουλο!

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης κατέθεσε αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Γιώργου Παναγόπουλου, ο οποίος είχε αμφισβητήσει ανοιχτά την καταβολή του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ Αρης, δηλώνοντας πως είναι εικονική από τον κ. Καρυπίδη!

Ο δικηγόρος Γιώργος Παναγόπουλος είχε υποστηρίξει τα εξής: «Στείλαμε έγγραφα στην ΕΠΟ και στο ΓΕΜΗ και αμφισβητούμε την καταβολή του Μετοχικού Κεφαλαίου. Είναι εικονική η καταβολή από τον κ. Καρυπίδη. Δεν υπάρχει 1,2 στους λογαριασμούς, το λέμε με αποδείξεις και στοιχεία. Μόνο 400.000 μπήκαν εκ των υστέρων και σταδιακά αποσύρονται. Θα κληθούν όλοι να αποδείξουν αν έχει γίνει κάτι. Δεν κατατέθηκε επιταγή του κ. Καρυπίδη, αλλά τις εταιρείας. Μετά με χειρόγραφες σημειώσεις η αδερφή του σημείωσε ονόματα άλλων καταθετών».

Σύμφωνα λοιπόν με το «AllAboutAris», ο μεγαλομέτοχος του Άρη, Θοδωρής Καρυπίδης και η Ειρήνη Καρυπίδη απάντησαν στον Παναγόπουλο καταθέτοντας αγωγή εναντίον του και αξιώνουν συνολικά 200.000 ευρώ. Η αγωγή κατατέθηκε χθες (29/7) και θα εκδικαστεί στις 16 Μαρτίου του 2017.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις