Σαραηλίδης: Αν θέλει ο Παπαδόπουλος να βοηθήσει τον Πιερικό ας κάνει εκκαθάριση

Την εκκαθάριση της ΠΑΕ ζήτησε ο πρόεδρος του Πιερικού Τάσος Σαραηλίδης από τον πρώην πρόεδρο της Κατερινιώτικης ομάδας Κώστα Παπαδόπουλο. Μεταξύ άλλων ο διοικητικός παράγοντας του συλλόγου της Πιερίας μίλησε και για τις…τρικλοποδιές που δέχεται η διοίκηση του, στην προσπάθεια της…

…να χτίσει το φετινό Πιερικό.
«Ειλικρινά έχω εντυπωσιαστεί με την θέληση και το ενδιαφέρον του Παπαδόπουλου να βοηθήσει την ομάδα μας να βρεί το δρόμο της. Προφανώς θα τον στοιχειώνουν οι τύψεις για όλα αυτά που της έκανε στο πρόσφατο παρελθόν, καταδικάζοντας την να παίζει τώρα με τον Ρήγα Φεραίο και την Φιλιππιάδα.
Αν και προσωπικά ούτε αυτό πιστεύω μιας και τον γνωρίζω καλά και υποψιάζομαι τι μπορεί να έχει ΠΑΛΙ στο μυαλό του.
Εγώ θα ξαναπώ ότι ο Πιερικός θα βρεί το δρόμο του. Αν βρεθούν οι άνθρωποι ή ο άνθρωπος που θα εξασφαλίσει την υγιή του επόμενη ημέρα, δεν έχω καμία απολύτως αντίρρηση να αποχωρίσω.
Διαπιστευτήρια θέλω, ονόματα να επαληθεύσω όσα λένε ότι εκπροσωπούν και έχουν και θα το πράξω φεύγοντας με καθαρή τη συνείδηση μου ότι έκανα το καλύτερο για την ομάδα που αυτή τη στιγμή υπηρετώ.
Οφείλω να ενημερώσω τον κόσμο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε εξ αρχής αναλαμβάνοντας την ομάδα. Βγαίνουν στην πόλη αυτοί που διοικούσαν πέρσι και διαδίδουν ότι αφήνουμε παίκτες να φύγουν. Πρώτον ψεύδονται γιατί αυτοί οι παίκτες δεν ήταν ποτέ της ομάδας αλλά είχαν συμφωνίες ενός χρόνου και δεύτερο και χειρότερο, όσους θέλαμε να ανανεώσουμε μας έλεγαν πληρώστε μας πρώτα τα περσινά και μετά θα συζητήσουμε για τα φετινά.
Καταλαβαίνετε τι ζημία έχουν κάνει αυτοί οι άνθρωποι στην ομάδα κι ότι συνεχίζουν ακόμη και σήμερα να κάνουν;
Και το άλλο; Άνθρωπος που μετείχε πέρσι στο Δ.Σ. του συλλόγου να στέλνει μηνύματα σε κινητά γονέων που φέρνουμε στην ομάδα και να λέει «ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ;» Θα έπρεπε να ντρέπεται ο συγκεκριμένος του οποίου το όνομα θα βγάλω στη δημοσιότητα την επόμενη φορά για να καταλάβει ο κόσμος της ομάδας τι και με ποιους έχουμε να κάνουμε».
Πηγή: pieriasport

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις