Δεύτερο φιλικό σήμερα με Πανθηραϊκό για Ολυμπιακό Βόλου

Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του και το πρώτο στο αθλητικό κέντρο όπου προετοιμάζεται η ομάδα – στην Κουτσούφλιανη – δίνει σήμερα Κυριακή (7/8) ο Ολυμπιακός Βόλου με αντίπαλο τον Πανθηραϊκό. Η φιλική αναμέτρηση θα αρχίσει στις 18.00 και ο Παναγιώτης Τζαναβάρας αναμένεται να…

…χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, ενώ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά και ο Ιβάν Ναστέφσκι. Θυμίζουμε, πως ο Σκοπιανός μεσοεπιθετικός δεν είχε παίξει στο φιλικό με τη Βέροια, καθώς ταλαιπωρούνταν από σφίξιμο στον προσαγωγό. Πλέον, από την πρώτη μέρα που βρίσκονται οι «ερυθρόλευκοι» στην Κουτσούφλιανη, ο Ναστέφσκι ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα προετοιμασίας, καθώς έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα.
Ο Πανθηραϊκός ανέβηκε φέτος στην Γ’ Εθνική κατηγορία, έχοντας στις τάξεις του έναν γνώριμο ποδοσφαιριστή στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, τον Ντάνι Πόνσε.
Στο αθλητικό κέντρου όπου προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός βρίσκεται από χθες Σάββατο και ο αντιπρόεδρος της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου, Ευριπίδης Τσιμπανάκος, ενώ σήμερα θα μεταβεί και ο πρόεδρος Παναγιώτης Μποτσιβάλης, προκειμένου να δει από κοντά την ομάδα να αγωνίζεται.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις