Πρώτο φιλικό σήμερα για Ρήγα με την Κ20 του Ολυμπιακού Π.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, ο Ρήγας θα δώσει το πρώτο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του με την ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού Πειραιώς. Με τη διαφορά ότι φέτος οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο Βελεστίνο και όχι στα Χάνια του Πηλίου. Η φιλική αυτή αναμέτρηση…

…θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή 7/8 στις 18.30 στο δημοτικό στάδιο του Βελεστίνου και αναμένεται με ενδιαφέρον, καθώς οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη θα δώσουν τα πρώτα δείγματα γραφής, μετά από δύο εβδομάδες προετοιμασίας. Ο τεχνικός των «κυανολεύκων» θα έχει τη δυνατότητα να δει κάποια πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας, αν και ακόμη είναι πολύ νωρίς και παράλληλα να δει πως θα ανταποκριθούν οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές στο σύνολο.
Ο Ολυμπικός είναι πρωταθλητής Ελλάδος τα δύο τελευταία χρόνια στους Νέους και αποτελεί έναν πολύ δυνατό αντίπαλο για τον Ρήγα. Στην παρούσα φάση, πάντως, αυτό που δεν ενδιαφέρει τον Λάκη Μπακάλη είναι το αποτέλεσμα, καθώς η ομάδα είναι κουρασμένη από τις επίπονες προπονήσεις, ενώ αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και σε αρκετούς νεαρούς.
Από τη διοίκηση των «κυανολεύκων» ορίστηκε για το φιλικό παιχνίδι γενική είσοδος 5 ευρώ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών για τον Ρήγα και οι ημερομηνίες:
Κυριακή 7 Αυγούστου: Ρήγας Φεραίος – Ολυμπιακός Πειραιώς Κ-20
Τρίτη 9 Αυγούστου: Ρήγας Φεραίος – Ακρόπολη Σέσκλου
Σάββατο 13 Αυγούστου: Ρήγας Φεραίος – Πύδνα Κίτρους
Κυριακή 21 Αυγούστου: Απόλλων Λάρισας – Ρήγας Φεραίος
Κυριακή 28 Αυγούστου: Ρήγας Φεραίος – Ολυμπιακός Βόλου
Τετάρτη 31 Αυγούστου: Ρήγας Φεραίος – Σαρακηνός
Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου: Ρήγας Φεραίος – Αλμυρός (η έδρα του αγώνα δεν έχει καθοριστεί)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις