Νέους παίκτες, όμορφο θέαμα και κόσμο στο γήπεδο θέλει ο Δ. Κόφφας

Αύριο Δευτέρα μπαίνει σε ρυθμό προπονήσεων και ο Θησέας, όπου παρέμεινε προπονητής ο Δημήτρης Κόφφας. Ο έμπειρος τεχνικός, μίλησε στο «goalpost.gr» ενόψει της πρώτης προπόνησης για τη νέα χρονιά, με την ομάδα της Αγριάς να…

δίνει ραντεβού στο γήπεδο των Λεχωνιών, καθώς η φυσική της έδρα δεν είναι ακόμη έτοιμη να χρησιμοποιηθεί, μετά τα έργα που έγιναν εκεί το προηγούμενο διάστημα…

«Η ομάδας μας και τη φετινή περίοδο θα κινηθεί στο ίδιο μήκος κύματος, δηλαδή θα συνεχίσουμε με την προσθήκη νέων σε ηλικία παιδιών, ώστε αυτά να ενσωματωθούν σταδιακά στο σύνολο, καθώς ήδη έχουμε το βασικό κορμό.
Πέρσι βάλαμε τις βάσεις να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και θέλουμε να συνεχίσουμε στο ίδιο στυλ, ανανεώνοντας το δυναμικό της ομάδας, αλλά και προσελκύοντας κόσμο να έρθει στο γήπεδο.

Σ’ αυτό πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει κι ο νέος αγωνιστικός χώρος της έδρας μας, που δείχνει ότι θα είναι σε άριστη κατάσταση.

Το πρωτάθλημα πιστεύω ότι θα είναι πολύ δύσκολο και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, με πολύ δύσκολες έδρες. Στόχος για το Θησέα είναι να πρωταγωνιστεί και να βρίσκεται όσο το δυνατό πιο ψηλά.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις