Ενίσχυση στα “φτερά” – Αρχίζουν οι διπλές προπονήσεις

Η μεγάλη προσφορά ελεύθερων ποδοσφαιριστών και τα χρονικά περιθώρια που συνεχώς στενεύουν γι’ αυτούς, ήδη δημιουργούν σημαντικές ευκαιρίες στο μεταγραφικό παζάρι. Στη Νίκη Βόλου καθημερινά προτείνονται πολλοί παίκτες με την τεχνική ηγεσία να αναγκάζεται να αναπροσαρμόσει το πλάνο της μεταγραφικής ενίσχυσης, βάσει αυτών των ευκαιριών. Η αποδέσμευση του Γιώργου Σκαθαρούδη έπαιξε το ρόλο της ώστε στο σχεδιασμό να μπει ακόμη ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να καλύψει τη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης.

Έτσι άμεσα η Νίκη κινείται για την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών που θα καλύψουν τα «φτερά» της ομάδας. Με τον έναν η διοίκηση έχει έρθει σε επαφή και ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στο Βόλο για να υπάρξει οριστική συμφωνία και να πέσουν οι υπογραφές. Τα στοιχεία του ποδοσφαιριστή ικανοποιούν την τεχνική ηγεσία καθώς, όπως έχουν αναφέρει και σε προγενέστερη δημοσίευση, είναι ταχύς, με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες ενώ η ηλικία του τον προδιαθέτει να είναι φιλόδοξος. Για την αριστερή πτέρυγα γίνονται επαφές ώστε να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή. Ήδη οι προτάσεις είναι πολλές και σύντομα αναμένεται η πρώτη επαφή με τον εκλεκτό.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, μετά το σημερινό ρεπό, οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν τη Δευτέρα (08/08) με διπλές προπονήσεις. Η πρώτη θα πραγματοποιείται νωρίς το πρωί και η δεύτερη στις 19:30, στο «Π. Μαγουλάς». Σ’ αυτές θα συνεχίσουν να λαμβάνουν μέρος οι Τζιώρας και Αργύρης μέχρι να βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Μία ενδεχόμενη παραμονή τους στις …προπονήσεις της Νίκης για όλη την αγωνιστική σεζόν, θα αποτελούσε μεγάλη επιτυχία της διοίκησης όμως το σενάριο αυτό συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες καθώς οι δύο πρώην κυανόλευκοι θέτουν ως προτεραιότητά τους ομάδες του εξωτερικού. Το βέβαιο είναι πως οι ελάχιστες πιθανότητες θα εξαντληθούν από την διοίκηση ώστε Τζιώρας και Αργύρης να φορέσουν τη φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας.

Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις