Ο Ρήγας επικράτησε στο φιλικό με την Ακρόπολη Σέσκλου

Ο σαφώς ο πιο έτοιμος Ρήγας Φεραίος, που εκτός της μεγαλύτερης κατηγορίας στην οποία αγωνίζεται χρονικά βρίσκεται πιο μπροστά και σε επίπεδο προετοιμασίας, επικράτησε φυσιολογικά της Ακρόπολης Σέσκλου με 2-0. Αυτό που μετρά στα φιλικά είναι…

οι δοκιμές που κάνουν οι προπονητές, καθώς και τα συμπεράσματα που προκύπτουν από το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας τους, συνυπολογίζοντας πάντα το χρονικό διάστημα προετοιμασίας στο οποίο καθεμιά από αυτές βρίσκεται.
Σε ότι αφορά την εικόνα της αναμέτρησης, ο Ρήγας είχε την πρωτοβουλία και τον έλεγχο δημιουργώντας περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρει.
Από την άλλη σε κάποια σημεία της αναμέτρησης οι παίκτες της Ακρόπολης ανέβαζαν ρυθμό, χωρίς αυτό να έχει διάρκεια, μιας και βρίσκονται στην αρχή της προετοιμασίας τους, που ξεκίνησε την προηγούμενη Δευτέρα.
Σε ότι αφορά το σκορ το 1-0 έγινε στο 16′ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Γκίκα, το οποίο καταλογίστηκε για χέρι και το 2-0 έγινε στο 57′, με γυριστό σουτ του Τζουβάρα μέσα από τη μεγάλη περιοχή.
Στο 39′ σε μια εντυπωσιακή φάση οι γηπεδούχοι είχαν δυο συνεχόμενα δοκάρια με Αλεξίου και Στούκα, ενώ δοκάρι είχε και η Ακρόπολη με σουτ του Κολημήτρα, αρκετά έξω από την περιοχή στο 59′.
Ο Ρήγας ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους Τσουμπέκο, Χατζηαθανασίου, Μπόρα, Βουραζέρη, Σπαθή, Αλεξίου, Χισάι, Γεωργαντζή, Γκίκα, Τζοβάρα, Τσελεπή, ενώ χρόνο συμμετοχής πήραν και οι Τσότρας, Κεφαλάς, Μπακάλης, Χατζής, Καναβός, Λάμπρου, Ράπτης, Μπομπότης, Κουσκουρίδας, Αραμπατζής, Τζέκα, Χόντζα.
Για την Ακρόπολη ξεκίνησαν οι Στούκας, Ν. Αξιώτης, Πασσιάς, Χάνος, Φ. Φώτου, Τ. Τσούτσας , Μιχολίτσης, Μ. Τσούτσας, Μ. Τσουκάλης, Κ. Κολημήτρας, Τ. Κολημήτρας, ενώ χρόνο συμμετοχής πήραν και οι Ανατολής, Πολυχρόνου, Κουνής, Δ. Φώτου, Μόσιος, Γ. Τσουκάλης, Τριχόπουλος, Παγώνης, Χ. Τσούτσας, Κυριαζής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις