Επιστρέφει στη Νίκη ο Νικλητσιώτης

Ο Γιώργος Νικλητσιώτης είναι ο ποδοσφαιριστής με τον οποίο η Νίκη έχει έρθει σε προφορική συμφωνία και απομένουν τα τυπικά ώστε να ολοκληρωθεί η έναρξη συνεργασίας. Ο 25χρονος μέσος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς έχει φορέσει ξανά την κυανόλευκη φανέλα με την ομάδα που αγωνίστηκε στη Σούπερ Λιγκ. Μάλιστα, θεωρούνταν τόσο από τον Φλουτ όσο και από τον Τζαναβάρα αναντικατάστατος στο βασικό σχήμα.

Ο Γιώργος Νικλητσιώτης ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς και ήταν από τους παίκτες που πήραν συμμετοχές και στην πρώτη ομάδα (2008-2012). Στο ίδιο διάστημα αγωνίστηκε δανεικός στον ΟΦΗ, τον Θρασύβουλο και στην Helmond Sport, ομάδα της Β’ Εθνικής στην Ολλανδία. Το 2013 μετακομίζει ως ελεύθερος στα Γιάννινα κι έναν χρόνο αργότερα γίνεται μέλος του ρόστερ της Νίκης με την οποία καταγράφει 11 συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ και στο Κύπελλο. Στη συνέχεια ο δεξιοπόδαρος μέσος βρίσκει ποδοσφαιρική στέγη στη Λαμία της Φούτμπολ Λιγκ και στον Παναργειακό της Γ’ Εθνικής. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός έχει φορέσει και τη φανέλα με το εθνόσημο με τις εθνικές U17 και U20.

Ο ποδοσφαιριστής διακρίνεται για την ταχύτητα και την άρτια τεχνική του κατάρτιση ενώ η εμπειρία του θα αποδειχθεί πολύτιμη σ’ ένα νεανικό ρόστερ όπως αυτό της Νίκης Βόλου. Σήμερα αναμένεται στον Βόλο για να υπογράψει το συμφωνητικό και να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις