Κουτσούκης: «Στόχος να ανέβουμε και να παραμείνουμε ψηλά»

Ο Αντιπρόεδρος της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου της Νίκης έκλεισε τον κύκλο των ομιλιών στην παρουσίαση των νέων εμφανίσεων της ομάδας, στο Graceland. Ο κ. Κουτσούκης ανέφερε τους τρεις βασικούς λόγους που η διοίκηση αυτή πλαισίωσε τον κ. Τζήμα και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι η Νίκη θα επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες στηριζόμενη σε στέρεες βάσεις και όχι σε γυάλινα πόδια.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κουτσούκη:

«Τα περισσότερα μέλη της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου της Νίκης, εμπλέκονται για πρώτη φορά με τα διοικητικά της ομάδας. Πέρα από την αγάπη για αυτή την ομάδα, αυτή τη φορά κάνουμε την προσπάθεια να ανέβουμε κατηγορίες με δύο βασικά στοιχεία: την ενότητα και τις υποδομές μας. Υπήρξε ταύτιση απόψεων με τον κ. Τζήμα σε πολλούς τομείς, όμως τρεις ήταν οι βασικοί που μας έκανε να δεχθούμε να πλαισιώσουμε τη διοίκηση.

Πρώτος λόγος η δέσμευση για σεβασμό στο όνομα και στην ιστορία της Νίκης. Η Νίκη είναι η πρώτη ομάδα της Θεσσαλίας που έπαιξε στην Α’ Εθνική τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο μπάσκετ. Εμείς φέραμε το ποδόσφαιρο στο Βόλο το 1922. Είμαστε πρόσφυγες της Μικράς Ασίας. Δεν ντρεπόμαστε γι’ αυτό, αντίθετα είμαστε υπερήφανοι!

Ο δεύτερος λόγος ήταν η ταύτιση απόψεων όσον αφορά τη διεύρυνση του ονόματος της Νίκης πέρα από τη Νέα Ιωνία. Η καρδιά της ομάδας πάντα θα χτυπάει εκεί, όμως η Νίκη είναι του Βόλου, της Μαγνησίας και όλης της Ελλάδας. Γι’ αυτό, με τη σύμφωνη γνώμη του προέδρου κάναμε τα γραφεία της ομάδας στην οδό Αργοναυτών. Όπως ήταν τα πρώτα γραφεία του Συλλόγου. Να υπενθυμίσω πως η Νίκη αγωνίζονταν στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου.

Τρίτος λόγος ήταν το όραμα του προέδρου για τις Ακαδημίες. Από την πρώτη στιγμή τέθηκε ως προτεραιότητα. Τα έργα στο βοηθητικό του ‘’Π. Μαγουλάς’’ είναι εντός χρονοδιαγράμματος και μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου θα έχουμε κόψει κορδέλα. Γίνεται προσπάθεια να επιστρέψουν τα παιδιά μας στη Νίκη. Οι εποχές που οι μικροί ποδοσφαιριστές αγωνίζονταν στα σίδερα και τις πέτρες πέρασε ανεπιστρεπτί. Τα παιδιά μας, πλέον, θα αγωνίζονται σε αξιοπρεπέστατες εγκαταστάσεις από αξιόλογους προπονητές.

Σ’ αυτό το σημείο θα ήθελα με μεγάλη συγκίνηση να καλωσορίσω δύο ‘’σημαίες’’ για τη Νίκη και τις Ακαδημίες της. Τον Τάκη Βαταμίδη και τον Ηλία Οικονόμου. Η προσθήκη τους στο τεχνικό επιτελείο των Νέων Αθλητών και των Ακαδημιών είναι πάρα πολύ σημαντική. Όλες αυτές οι ενέργειες θα συμβάλουν ώστε η επάνοδός μας στις επαγγελματικές κατηγορίες να στηρίζεται σε στέρεες βάσεις και όχι σε γυάλινα πόδια. Στόχος είναι να ανέβουμε και να παραμείνουμε ψηλά. Η δυναμική του κόσμου αυτής της ομάδας αξίζει να έχει τη Νίκη στις πρώτες θέσεις της Σούπερ Λιγκ».

aegean karalis 782x100

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις