Φάτσης: «Η Νίκη θα επιστρέψει εκεί που ανήκει»

Η εκδήλωση παρουσίασης των νέων εμφανίσεων της Νίκης, άνοιξε με σύντομο χαιρετισμό από τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής. Ο κ. Φάτσης αναφέρθηκε στην επετειακή ημέρα, καθώς ο Σύλλογος έκλεισε 92 χρόνια ζωής και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα υπάρχει για άλλα 100 χρόνια. Παράλληλα επεσήμανε την σπουδαιότητα των έργων υποδομής που γίνονται στο ‘’Π. Μαγουλάς’’ και τόνισε πως η ποδοσφαιρική ομάδα θα καταφέρει να επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες υπό την διοίκηση του κ. Τζήμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Φάτση:

«Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερη και συμβολική. Η Νίκη σβήνει 92 κεράκια. Καλούμαστε να συνεχίσουμε την ιστορία της ομάδας αυτής, των προγόνων μας, των παππούδων μας και των πατεράδων μας. Σίγουρα, Νίκη υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει για άλλα 100 χρόνια.

Σήμερα γιορτάζουμε την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων του τμήματος ποδοσφαίρου. Με πρόεδρο και ηγέτη του τον κ. Τζήμα είμαι βέβαιος πως το τμήμα θα πετύχει και θα επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Εκεί που ανήκει.

Ένα όνειρο δεκαετιών γίνεται πραγματικότητα. Οι Ακαδημίες της ομάδας αποκτούν ένα σύγχρονο και μοντέρνο σπίτι. Είναι θέμα ημερών η ολοκλήρωση των έργων και εντός του Σεπτεμβρίου θα κόψουμε κορδέλα. Ευχή όλων είναι τα παιδιά που θα εγγραφούν φέτος να είναι πολύ περισσότερα από τα προηγούμενα χρόνια.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το γεγονός πως φέτος έχουν δραστηριοποιηθεί με το τμήμα, πολλά άτομα. Άνθρωποι που πάντα ήταν κοντά στην ομάδα αλλά τώρα είναι πολύ περισσότερο. Συγχαρητήρια σε όλους.

Θα ήθελα επίσης να καλωσορίσω τον κ. Λεονάρντο Ταουρατόλο, εκπρόσωπο των Βαλκανίων της εταιρείας Legea, που δε θα ντύσει μόνο την ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά και όλα τα τμήματα του συλλόγου. Όλα τα τμήμα θα έχουν κοινή ενδυματολογική μορφή.

Τέλος εύχομαι καλή επιτυχία στον κ. Μπίλη και τα παιδιά του και εύχομαι του χρόνου τέτοιες μέρες να πανηγυρίζουμε την άνοδό μας στη Football League».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις