Επανεκκίνησε ο Πηλέας (photos & video)

Την πρώτη της συγκέντρωση και τον καθιερωμένο αγιασμό πραγματοποίησε η ομάδα του Πηλέα ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Η ομάδα της Νέας Ιωνίας με νέα πρόσωπα στη διοίκηση θέλει να θέσει και πάλι τις βάσεις ώστε να σύντομα να επανέλθει και να καθιερωθεί ανάμεσα στις κορυφαίες τοπικές ομάδες.

Στον αγιασμό έδωσε το παρών ο βουλευτής Μαγνησίας κ. Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, ο οποίος ευχήθηκε στη διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές του Πηλέα μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες.

Εκ μέρους της διοίκησης μίλησε ο γενικός αρχηγός του Πηλέα, κ. Ματθαίου: «Σκοπός μας είναι να ευχαριστηθούμε τη συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα, με το αποτέλεσμα να έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Να έχουμε υγεία, να είμαστε μία παρέα, να έχουμε μία καλή χρονιά σε διαφορετικά πλαίσια, σε σχέση με τα περσινά. Πιστεύω και ελπίζω πως στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε πάλι όπως σήμερα. Να ευχαριστήσω τον κ. Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο αλλά και τον κ. Μιχάλη Μεϊκόπουλο που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και τους δημοσιογράφους που είναι κοντά στο τοπικό ποδόσφαιρο. Εύχομαι και πάλι καλή χρονιά σε όλους».

 

Ο κ. Μιχάλης Μεϊκόπουλος πρότεινε σε όλους τους αθλητές να κάνουν ένα υπερηχογράφημα καρδιάς πριν την έναρξη της προετοιμασίας ώστε να αποφεύγονται δυσάρεστες καταστάσεις που συμβαίνουν στα γήπεδα και που κατά κύριο λόγο οφείλονται στη μικρή σημασία που δίνουν πολλοί αθλητές στον τομέα της πρόληψης.

Ο Στέργιος Σιαμέτης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας με στόχο τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου που θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό στο πρωτάθλημα της Β’ Τοπικής κατηγορίας.

Το ρόστερ της ομάδας αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Φύβγας Κώστας, Βαρσαμάς Γιάννης, Καζάκης Ευριπίδης, Δεδούσης Μάριος, Ματθαίου Μανώλης, Αλβανόπουλος Στράτος, Χίσι Γιώργος, Καναράς Γιάννης, Αντζούρης Αποστόλης, Βαΐτσης Παναγιώτης, Τσιάμος Χρήστος, Ζουλένκο Έλβις, Μακρής Νίκος, Θάνος Θωμάς, Παγώνης Κώστας, Μπροχιμάι Παναγιώτης, Στύλας Γιάννης, Ράπτης Δημήτρης, Μπαρμπαγεωργόπουλος Πέρης, Μπρισμέος Δημήτρης, Αναστασόπουλος Χρήστος, Μπεράνης Παναγιώτης.

Η νέα διοίκηση του Πηλέα έχει θέσει ως βασικό στόχο να ξανακάνει τα παρατημένα γήπεδα του ΕΤΒΑ, λειτουργικά ώστε η ομάδα να αποκτήσει τη δική της στέγη και να δημιουργήσει τις βάσεις για μία σταθερά ανοδική πορεία.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου αποτελείται από τους εξής:

Πρόεδρος: Θόδωρος Καρακουλάκης

Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Μπαρμπαγεωργόπουλος

Γραμματέας: Μπλούκας Κώστας

Ταμίας: Ματθαίου Ηλίας

Μέλη: Μπόκος Βασίλης, Αϊβαζόγλου Θεόφιλος, Πολίτης Νίκος, Ρίζος Γιάννης, Καρατζιόλης Τριαντάφυλλος

Γενικός αρχηγός: Ηλίας Ματθαίου

Φωτογραφίες από την “πρώτη” του Πηλέα:

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις