«Ευχαριστούμε τη σχολή χορού INDEPENDANCE STUDIO»

Τη σχολή χορού και τους χορευτές της που παρουσίασαν τις νέες φανέλες της Νίκης Βόλου, ευχαρίστησε η Δ.Ε. ποδοσφαίρου και ο κ. Τζήμας, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε:

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Σ.ΤΖΗΜΑΣ ΚΑΙ Η Δ.Ε ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΙNDEPENDANCE!

Την μοναδική βραδιά της παρουσίασης φανέλας της Νίκης Βόλου, πλαισίωσαν μαθητές-χορευτές του INDEPENDANCE STUDIO, δίνοντας μια διαφορετική νότα στην εκδήλωση. Οι υπεύθυνες της σχολής χορού, Εύη & Χαρά Ραμπαούνη, είχαν ετοιμάσει μαζί με μερικούς μαθητές 3 shows έκπληξη για το κοινό την Νίκης! Συμμετείχαν οι : Εύη Ραμπούνη, Θάλεια Πίννα, Άρτεμις Μαρέλα, Ναταλία Βάτσιου, Ειρήνη Γιαννακούρα, Χαρά Ραμπαούνη, Έφη Καπουρνιώτη, Νίκη Πισσαρίδου, Ελένη Ιωαννίδη, Γεωργία Πάντου, Δημήτρης Μπιλιούρης, Νίνος Νάσιος.

Στο INDEPENDANCE STUDIO, το οποίο βρίσκεται ΦΕΡΡΩΝ 67 στο συγκρότημα OLD CITY, διδάσκονται διάφορα είδη, κοινωνικών και μη, χορών για όλα τα επίπεδα και όλες τις ηλικίες, καθώς και fitness προγράμματα. Καταρτισμένοι δάσκαλοι, διεθνείς χορευτές με διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, πρωτοπόροι στα χορευτικά δρώμενα της Θεσσαλίας, διοργανωτές μερικών απο τα μεγαλύτερα events της Ελλάδας, δημιούργησαν 2 σχολές χορού με την επωνυμία ΙNDEPENDANCE σε Βόλο και Λάρισα! Τη νέα σεζον υποδέχονται χορευτικά με ενα μεγαλο πάρτυ το βράδυ της Κυριακής 28 Αυγούστου στο Graceland, ενώ οι εγγραφές στη σχολή ξεκινάνε 1 Σεπτέμβρη!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις