Ενσωματώθηκε στον Ρήγα ο Δημήτρης Σέττος

Μετά τις τελευταίες προσθήκες των Κώστα Κιπτίου και Γιάννη Ζαχαράκη, καθώς και την επιστροφή στις εκδηλώσεις της ομάδας του Κώστα Γουτούλη, ο τεχνικός του Ρήγα Λάκης Μπακάλης έχει έναν ακόμη καλό λόγο για να χαμογελά: Ο Δημήτρης Σέττος ενσωματώθηκε στην προετοιμασία και υπολογίζεται κανονικά…

…από τον έμπειρο προπονητή.
Ο 24χρονος επιθετικός, που πέρυσι άφησε άριστες εντυπώσεις με 26 συμμετοχές και οκτώ γκολ (ήταν ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας στο πρωτάθλημα) είχε πάρει άδεια από τη διοίκηση του συλλόγου και την τεχνική ηγεσία να μη συμμετάσχει στο πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας. Έμεινε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Μαλεσίνα και γυμναζόταν μόνος προκειμένου να είναι σε σχετικά καλή κατάσταση μέχρι να επιστρέψει στο Βελεστίνο.
Από τη Δευτέρα ο ικανός ποδοσφαιριστής μετέχει στις προπονήσεις του Ρήγα Φεραίου, όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του με μοναδική εξαίρεση τον Χρήστο Δημητρίου, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει με τη χονδροπάθεια στο γόνατό του. Ο τελευταίος αναμένεται να χάσει τόσο τα επόμενα φιλικά, όσο και τα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Η προετοιμασία των «κυανολεύκων» συνεχίζεται με διπλές προπονήσεις καθημερινά, ενώ το Σάββατο θα γίνει μόνο μία.
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις