Τεστ στα δύσκολα με Βέροια

Το πιο δυνατό φιλικό της παιχνίδι θα δώσει σήμερα (27/08) το απόγευμα (18:00) η Νίκη Βόλου αντιμετωπίζοντας την Βέροια του Αλέκου Βοσνιάδη. Για το συγκρότημα του Λεωνίδα Μπίλη η αναμέτρηση θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία να τεστάρει τις δυνάμεις της κόντρα σ’ έναν αντίπαλο που θα μπορούσε να είχε αρχίσει τις επίσημες υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Λεπτά συμμετοχής αναμένεται να πάρει ο και ο Νέτι Μέτσε, ο οποίος από χθες το απόγευμα ανήκει και πάλι στην κυανόλευκη οικογένεια, μετά την επιστροφή του από την Ολλανδία.

Ο Νικλητσιώτης ανεβάζει στροφές στις προπονήσεις και σε λίγες μέρες αναμένεται να βρίσκεται στο επίπεδο της φυσικής κατάστασης των συμπαικτών του. Η συμμετοχή του στο σημερινό φιλικό συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες. Οι Μαλακασιώτης και Σουάρες θα είναι και αυτοί εκτός αποστολής καθώς ο πρώτος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα λόγω του τραυματισμού του στο μετατάρσιο και ο δεύτερος ένιωσε ένα «τσίμπημα» στους προσαγωγούς και δεν συμμετείχε στην χθεσινή προπόνηση για προληπτικούς λόγους.

Πριν την αναμέτρηση, η οποία είναι προγραμματισμένη να αρχίσει στις 18:00, θα βραβευτούν δύο άνθρωποι που έχουν γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά τους στην ιστορία της Νίκης, ο Αλέκος Βοσνιάδης και ο Κώστας Βελιτζέλος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις