Συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΓΣ Αλμυρού, για Στάθη Κοντοστάθη

Μια ακόμα απροσδόκητη και πολύ σημαντική απώλεια ανθρώπου του αθλητισμού ήρθε να ταράξει την αθλητική οικογένεια της Μαγνησίας. Αυτή τη φορά από κοντά μας έφυγε ο Στάθης Κοντοστάθης, που εν ζωή προσέφερε τόσο στα αθλήματα του ποδοσφαίρου κα του μπάσκετ, δραστηριοποιούμενος στην περιοχή του Αλμυρού…

Ο ΓΣ Αλμυρού εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού στο ξαφνικό και θλιβερό άκουσμα του θανάτου ενός μέλους της αθλητικής οικογένειας του τόπου μας, του ΣΤΑΘΗ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗ, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους δικούς του ανθρώπους.
Υπήρξε άνθρωπος που πρόσφερε στον αθλητισμό της περιοχής ως προπονητής ποδοσφαίρου και Μπάσκετ ως παρατηρητής και Διαιτητής πάντα ήταν παρών στα γήπεδα και ειδικά δίπλα από τον Γ.Σ.Α. ήταν σε επιτροπές αθλητισμού μέσω του Δήμου Αλμυρού, ενώ τελευταία είχε ενεργή συμμετοχή και επίβλεψη σε διάφορες εργασίες στο Στάδιο.
Άνθρωπος και παράγοντας που θα λείψει από τον τοπικό αθλητισμό καθώς άδικα τόσο νωρίς φεύγει από τη ζωή…ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑΘΗ.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις