«Τα διαρκείας θα είναι το βαρόμετρο…»

Ανακοίνωση με την οποία ζητά από τον κόσμο της, να στηρίξει την ομάδα με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, τα οποία αποτελούν και τα βασικά της έσοδα, εξέδωσε η διοίκηση της Αναγέννησης Καρδίτσας, τονίζοντας παράλληλα πως τα τελευταία χρόνια πορεύεται βασισμένη αποκλειστικά στις δικές της δυνάμεις.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Ουκ ολίγες φορές στο προηγούμενο διάστημα έχει τονιστεί με έμφαση πως η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν είναι κεφαλαιώδους σημασίας για την υπόσταση της Αναγέννησης. Η οποία τα τελευταία χρόνια όπως είναι γνωστό πορεύεται βασιζόμενη αποκλειστικά και μόνον στις δικές της δυνάμεις.

Στηριζόμενη οικονομικά κυρίως από τον ίδιο άνθρωπο που βρίσκεται στα ηνία εδώ και πέντε ολόκληρα χρόνια, τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βασίλη Μπούρμπο και ελάχιστους που τον στηρίζουν με όσες δυνάμεις διαθέτουν.

Σ’ ένα περιβάλλον που όσο πάει γίνεται όλο και πιο προβληματικό, αφού όπως είναι γνωστό πέραν όλων των άλλων, αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα δεν παίζεται καν ποδόσφαιρο ενώ έχουν ξεκινήσει όλα τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη! Σε μια κατηγορία που κανείς δεν γνωρίζει αν θα έχει έστω ένα ευρώ έσοδα από χορηγίες και τηλεοπτικά…

Η Αναγέννηση προσπάθησε τα τελευταία χρόνια – και τα κατάφερε με αξιοθαύμαστο τρόπο – να σταθεί στο προσκήνιο και να ξεπεράσει μάλιστα και τις ιδιαιτερότητες που επικρατούν στην περιοχή που αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για οποιαδήποτε προσπάθεια. Ελλείψει υποδομών, μηδαμινή υποστήριξη από τους φορείς, παντελής έλλειψη ενδιαφέροντος για συμμετοχή ή και ανάληψη των διοικητικών ηνίων. Οι δυνατότητες, λοιπόν, είναι συγκεκριμένες και η υποστήριξη του εγχειρήματος από τον απλό κόσμο, είναι πλέον η μόνη ελπίδα για να διατηρήσει η Αναγέννηση την αυτοτέλειά της και να συνεχίσει να απλώνει και προοδεύει.

Δυστυχώς, στη χαραυγή του Φθινοπώρου κι ενώ δεν υπάρχει καν ενημέρωση για το πότε θα ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, τα έξοδα είναι πολλαπλάσια των εσόδων… Η κίνηση στα εισιτήρια διαρκείας, λοιπόν, τις επόμενες ημέρες και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα κρίνει πάρα πολλά και θα αποτελέσει το βαρόμετρο για το αν η ομάδα μας θα διατηρήσει την αξιοπρεπή της εικόνα και θα καταφέρει ν’ αντεπεξέλθει στις ακόμη πιο κοστοβόρες υποχρεώσεις που ανοίγονται μπροστά της…

Κι επειδή αυτή η ομάδα πορεύεται με σήμα κατατεθέν την αξιοπρεπή της εικόνα στις όποιες συναλλαγές της και στην παρουσία της στο χώρο, χτυπάει για μία ακόμη φορά έγκαιρα το “καμπανάκι” προς όλους τους φιλάθλους της να σταθούν δίπλα της… Να αγοράσουν το εισιτήριο διαρκείας άμεσα και πριν το τέλος της εβδομάδας με όλους τους τρόπους και τις δυνατότητες που παρέχει φέτος ο σύλλογος.

Το σλόγκαν “Η Αναγέννηση είσαι ΕΣΥ” δεν μπήκε τυχαία, ούτε είναι σχήμα λόγου. Καταγράφει απόλυτα την πραγματικότητα…

Θυμίζουμε για άλλη μια φορά τις τιμές των καρτών διαρκείας:
ΘΥΡΑ 2 – 140 ευρώ
ΘΥΡΑ 1 & 3 – 120 ευρώ
ΠΕΤΑΛΟ – 70 ευρώ
ΜΑΘΗΤΙΚΑ (ηλικίας μέχρι 17 ετών) – 50 ευρώ
Στα διαρκείας των 140 και 120 ευρώ, θα υπάρχει έκπτωση 20 ευρώ για όσους θα εγγραφούν και μέλη στον Α.Σ.
Οι τιμές των εισιτηρίων θα διαφοροποιηθούν από την προσεχή Δευτέρα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις