Βελιτζέλος: «Φαβορί ο Ολυμπιακός Βόλου»

Στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας 89.5 φιλοξενήθηκε ο Κώστας Βελιτζέλος απαντώντας σε ερωτήσεις του Ευθύμη Χούτα και του Γιώργου Αποστολακόπουλου. Εκτός του φιλικού της Βέροιας με την Νίκη, ο συνεργάτης του Βοσνιάδη στον πάγκο της ομάδας της Ημαθίας αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό Βόλου, τον οποίο έχρισε φαβορί του ομίλου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Κώστα Βελιτζέλου, όπου αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό Βόλου

Για την εικόνα που έχει για τον Ολυμπιακό Βόλου

«Πέρα από το φιλικό που τον είδα, οι μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει θέτουν ψηλά τον πήχη. Αυτό που είπα πως λείπει από τη Νίκη, δηλαδή ότι πολλά νεαρά παιδιά δεν έχουν παραστάσεις από πρωταθλητισμό, αντιθέτως στον Ολυμπιακό πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν παραστάσεις από παραπάνω κατηγορίες και σε ομάδες που διεκδικούσαν πράγματα. Αυτόματα αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την ομάδα.

Υπάρχει επίσης ένας προπονητής που έχει δουλέψει χρόνια και στο παραπάνω επίπεδο και ξέρει να δημιουργήσει σύνολο που να διεκδικήσει την κατηγορία. Θεωρώ, χωρίς να προδικάζω κάτι, πως ο Ολυμπιακός είναι από τα φαβορί της κατηγορίας. Βάσει και αυτών που είδα αλλά και των ονομάτων που υπάρχουν στο ρόστερ»

Για την αναβολή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ

«Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν μπορείς να κάνεις προγραμματισμό. Όχι μόνο στη Σούπερ Λιγκ αλλά και στις υπόλοιπες κατηγορίες. Αν κι εμάς μας έχει βολέψει στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο, είναι άσχημο να συμβαίνει. Να θυμίσω πως το δικό μας σύνολο δημιουργήθηκε τις τελευταίες 15 μέρες, γιατί εμείς ξεκινήσαμε ουσιαστικά με την Κ20 της ομάδας την προετοιμασία και μετά ήρθαν οι ποδοσφαιριστές που έχουμε σήμερα».

Το πρώτο μέρος της συνέντευξης του Κώστα Βελιτζέλου στο οποίο αναφέρθηκε στη Νίκη Βόλου

Χορηγοί ραδιοφωνικής εκπομπής:

aegean karalis 782x100

backgr-pirelli-full-ver4-557-160

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις