Ενισχυμένη η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Β. στοχεύει άνοδο (32 photos)

Πέρυσι η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου πρωταγωνίστησε στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας, πάλεψε για την άνοδο, για να τερματίσει στη 2η θέση του Βορείου ομίλου, πίσω από τον πρωταθλητή Άρη.
Ό,τι η ομάδα…

…δεν κατάφερε να πετύχει πέρυσι, θα επιδιώξει να το πετύχει φέτος, στο νέο πρωτάθλημα, με τον Ολυμπιακό να παρουσιάζεται ενισχυμένος, δυνατός και με όρεξη και πίστη πως ο στόχος θα επιτευχθεί.
Το απόγευμα της Τετάρτης 31/8 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στα γραφεία του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου στο ΕΑΚ


 
 
παρουσία των μελών της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ κ.κ. Αλέκου Μεταφτσή, Απόστολου Κρεμαστά, Απόστολου Έξαρχου, Γιώργου Κουσιαρή, Ζάκου Σαχίνη, Βασίλη Παπαχρήστου και Βαγγέλη Κολιού. Τα άτομα της διοίκησης καλωσόρισαν τα κορίτσια και ευχήθηκαν καλή χρονιά, με υγεία και επιτυχίες για τον Ολυμπιακό.
 
 


 
 

Το «παρών» έδωσαν οι τέσσερις νεοαποκτηθείσες παίκτριες της ομάδας, Αλεξάνδρα Κουτσιάφτη, Νένα Παγκαλίδου, Χριστίνα Ντόβα και Κατερίνα Νούλα

καθώς και οι υπόλοιπες παίκτριες που απαρτίζουν το ρόστερ: Ελένη Ζήτη, Ραφαέλα Σουλτάνη, Εύη Κυριατζίδου, Λαμπρινή Αγαγιώτου, Λία Σαρακατσάνη, Ιωάννα Αρτεμισίου, Δανάη Αγκάνη, Σταματία Διαμαντοπούλου, Χαρά Ντελή, Βάλια Χούτα και Θώμη Βογιατζάκη.

Οι στόχοι της ομάδας είναι υψηλοί, όπως τόνισε στις παίκτριες ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ, κ. Αλέκος Μεταφτσής. «Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μεγάλος σύλλογος, με παρόν, αλλά και μέλλον και η κατάκτηση της κορυφής και ηάνοδος στην Α1 Εθνική κατηγορία είναι η φετινή επιδίωξη της ομάδας. Εύχομαι υγεία, πάνω απ’ όλα και καλή χρονιά με πολλές επιτυχίες. Μετά την ενίσχυση της ομάδας φέτος και το πάντρεμα των παλιών και έμπειρων παικτριών με τις νεαρές παίκτριες, που έχουν όρεξη, διάθεση και πάνω απ’ όλα ταλέντο, ο προπονητής σας Μιχάλης Καπουρνιώτης και ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος, έχουν όλα τα εχέγγυα να δουλέψουν και ο Ολυμπιακός φέτος να πετύχει το στόχο του» τόνισε μεταξύ άλλων στις παίκτριες ο Αλέκος Μεταφτσής.

Στα κορίτσια μίλησε και ο προπονητής του Ολυμπιακού Μιχάλης Καπουρνιώτης (απουσίασε ο συνεργάτης του στην τεχνική ηγεσία Μάριος Μπορίνος), ο οποίος αφού ευχήθηκε και αυτός από την πλευρά του καλή χρονιά σε όλες, ζήτησε από την ομάδα να λειτουργήσει, ως οικογένεια, να δουλέψει σκληρά μέσα στο παρκέ, να χαίρεται το παιχνίδι και οι επιτυχίες θα έρθουν.

Τα κορίτσια αφού παρέλαβαν τον ιματισμό για τις προπονήσεις, στη συνέχεια μετέβησαν στο αθλητικό κέντρο του Ολυμπιακού στην Άλλη Μεριά, όπου άρχισε η προετοιμασία της ομάδας

Το πρώτο στάδιο να έχει να κάνει με τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης. Το κομμάτι αυτό της προετοιμασίας έχει αναλάβει ο καθηγητής φυσικής αγωγής Δημήτρης Θεοχάρης. 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις