Μπίλης: «Είναι επίσημο παιχνίδι κι έτσι θα το αντιμετωπίσουμε»

Στα γραφεία της ΕΠΣΘ πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου για το Σούπερ Καπ, το οποίο διεκδικούν οι ομάδες της Νίκης και του Ηρακλή Βόλου. Ο Λεωνίδας Μπίλης έδωσε τα συγχαρητήρια στην Ένωση για τον φετινό προγραμματισμό και την οργάνωση των φετινών αγωνιστικών εκδηλώσεων και τόνισε πως η ομάδα του θα αντιμετωπίσει τον αγώνα όπως θα αντιμετώπιζε οποιοδήποτε παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεωνίδα Μπίλη:

«Κατ’ αρχήν να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Ηρακλή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΘ και που διεκδίκησε την άνοδο στη Γ’ Εθνική μέσω των αγώνων μπαράζ. Γνωρίζω τους ιστορικούς δεσμούς με τη Νίκη Βόλου, όπως επίσης ότι και οι δύο σύλλογοι έχουν ξεκινήσει από το ίδιο μετερίζι. Είναι ιδιαίτερο συναισθηματικά παιχνίδι, τόσο για τους φιλάθλους όσο και για τους παράγοντες των δύο ομάδων. Είναι ένα παιχνίδι που εμείς θα δείξουμε τον απόλυτο σεβασμό απέναντι σε μία δυνατή ομάδα όπως είναι αυτή του Ηρακλή Βόλου».

«Συγχαρητήρια στην ΕΠΣΘ»

«Θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήριά μου στην ΕΠΣΘ για τη φετινή οργάνωση, τόσο του Σούπερ Καπ, όσο και γενικότερα του προγραμματισμού των φετινών πρωταθλημάτων γιατί όλοι θυμόμαστε τι συνέβη πέρυσι. Το είχα τονίσει και πέρυσι ότι ο ρόλος της ΕΠΣΘ είναι να δίνει την ευκαιρία σε παιδιά να αθλούνται ξεφεύγοντας από τόσα και τόσα προβλήματα που ταλανίζουν την κοινωνία μας.

Έτσι χαίρομαι ιδιαίτερα που φέτος όλα είναι ομαλά και οι ομάδες οι ερασιτεχνικές ξεκινάνε με σοβαρότητα και προγραμματισμό. Γνωρίζω πολύ καλά πόσο δύσκολη είναι η δουλειά που γίνεται στα ερασιτεχνικά σωματεία».

Για τον Ηρακλή

«Για τον Ηρακλή και τον κ. Μπαντά, είναι ακόμη δυσκολότερο καθώς η ομάδα προέρχεται από μία χρονιά που κατέκτησε το πρωτάθλημα και η χρονιά αυτή είναι μεταβατική, αναδιοργάνωσης και επανεκκίνησης. Έτσι έχει αναλάβει έναν δύσκολο ρόλο. Το έργο του ως ποδοσφαιριστής είναι γνωστό, ως προπονητής τώρα ξεκινάει και του εύχομαι να έχει κουράγιο και υπομονή και οι δυσκολίες να μην τον καταβάλλουν αλλά να τον κάνουν ακόμη καλύτερο. Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή, βλέπουμε πως δίνει μεγάλη βαρύτητα στο ‘’μέλλον’’, τεράστια σημασία στις υποδομές. Μακάρι αυτά τα παιδιά να διακριθούν και να μπουν στο ‘’μικροσκόπιό’’ μας. Είναι μία ομάδα που μας ενδιαφέρει όπως και όλες οι ομάδες του νομού».

Για το σχήμα που θα χρησιμοποιήσει

«Το παιχνίδι είναι επίσημο κι έτσι θα το αντιμετωπίσουμε. Οι παίκτες μου θα είναι σοβαροί και θα αγωνιστούν όπως θα αγωνίζονταν και σε οποιοδήποτε επίσημο αγώνα. Αυτό τα λέει όλα».

Για τον Νικλητσιώτη

«Ο Νικλητσιώτης δουλεύει συστηματικά κι έχει πλησιάσει πολύ κοντά στο επίπεδο της φυσικής κατάστασης των υπολοίπων ποδοσφαιριστών. Από τη σημερινή και αυριανή προπόνηση θα εξαρτηθεί η συμμετοχή του στο βασικό σχήμα. Στην αποστολή θα είναι σίγουρα καθώς η Ένωση μας επέτρεψε να έχουμε όλους τους παίκτες. Οι αλλαγές θα είναι πέντε, θετικό κι αυτό και θα ήθελα να σημειώσω και πάλι ότι όλες οι κινήσεις γύρω από τον τελικό είναι πολύ προσεγμένες»

Εύχομαι σε όλον τον κόσμο που θα παρακολουθήσει τον αγώνα να ευχαριστηθεί και να περάσει ένα ευχάριστο απόγευμα. Ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να δει νέα παιδιά να αγωνίζονται, θα δει το ποδοσφαιρικό μέλλον αυτής της περιοχής».

Για τον Μαλακασιώτη

«Δεν είναι έτοιμος ακόμη, όμως έχει κάνει τεράστια βήματα προόδου όσον αφορά τον τραυματισμό του. Είναι ένα σκληρό παιδί κι έχει ήδη μπει σε προπονήσεις με την μπάλα. Από την επόμενη εβδομάδα θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Για το παιχνίδι αυτό δεν υπολογίζεται»

Για Πετράκο και Σοάρες

«Ο Πετράκος είναι στρατεύσιμος και θα είναι από σήμερα ή αύριο κοντά στην ομάδα. Την επόμενη εβδομάδα κανονικά στις προπονήσεις ενώ και ο Σοάρες αντιμετώπιζε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού και θα μπει σε ρυθμούς προπονήσεων επίσης από τη Δευτέρα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις