Δρομολογούνται εξελίξεις στον Α.Ο. Τρίκαλα;

Έντονος προβληματισμός υπάρχει στα Τρίκαλα με τις εμφανίσεις της ομάδας στα τελευταία φιλικά. Με την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα οι Θεσσαλοί έφτασαν τις τρεις στη σειρά και ο Σταύρος Ψιμουλάκης μόνο ασφαλής δεν μπορεί να αισθάνεται. Επισήμως αυτό που βγαίνει είναι πως δεν υπάρχει θέμα προπονητή, αλλά…

…αυτό δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται. Την Κυριακή (4/9) οι παίκτες θα έχουν ρεπό και τη Δευτέρα (5/9) δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις.
Ο Χρήστος Γιαλιάς ήδη έχει χτυπήσει την πόρτα δύο Ελλήνων προπονητών από το πάνω ράφι, αλλά δεν άκουσε αυτό που θα ήθελε. Ο πρώτος είναι ο… ελεύθερος πλέον Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος βρέθηκε μία ανάσα από τον Ολυμπιακό, και ο δεύτερος ο Νίκος Παπαδόπουλος του Ηρακλή των τόσων προβλημάτων. Αμφότεροι, πάντως, ξεκαθάρισαν πως δεν ενδιαφέρονται.
Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, σταθερή… καψούρα του ισχυρού άνδρα του ΑΟΤ είναι ο Σάκης Τσιώλης. Έχει εξαιρετική άποψη για εκείνον, ενώ τον ήθελε και το προηγούμενο καλοκαίρι μετά τη φυγή του Γιώργου Βαζάκα. Τότε, μάλιστα, ήταν διατεθειμένος να κάνει και οικονομική υπέρβαση για να τον πάρει, αλλά ο Καρδιτσιώτης αρνήθηκε και στη συνέχεια ο κλήρος έπεσε στον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο.
Πηγή: a-sports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις