«Μη γίνει… ασανσέρ ο Αιγινιακός»

Ο Αντώνης Ζγκούρι, ο έμπειρος φορ του Αιγινιακού, μίλησε στην «ΑRENA PRESS» για την ομάδα της Πιερίας και τους στόχους της στο πρωτάθλημα της Football League. Ο υψηλόσωμος στράικερ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα “βαριά” ονόματα της κατηγορίας και τις υπόλοιπες ομάδες που βρίσκονται σε “παρόμοιο καζάνι” όπως χαρακτηριστικά είπε. Αναλυτικά:

«Είμαστε σε καλό δρόμο, με βάση την εικόνα και τα αποτελέσματα των φιλικών. Είμαστε μια δυνατή ομάδα, που έχει στόχο να σωθεί γρήγορα. Πέφτουν τέσσερις και θέλουμε να είμαστε μακριά από κινδύνους. Προσωπικά, έκανα καλή διετία στη Χρυσούπολη και θέλω να συνεχίσω έτσι, βοηθώντας με αρκετά γκολ, στην πρώτη παρουσία μου στη Φουτμπολ Λιγκ. Στον Αιγινιακό δε λείπει η εμπειρία, έχει πολλούς πεπειραμένους παίκτες στον «κορμό», αλλά και πολλούς νεαρούς ταλαντούχους, που αυξάνουν το συναγωνισμό. Είμαστε μια ομάδα με επιθετική νοοτροπία, δεν θα κλεινόμαστε. Όπλο μας είναι η ομαδικότητα και το δέσιμο που υπήρχε από πέρυσι και διατηρήθηκε. Μας ενδιαφέρει να σταθεροποιήσουμε στην κατηγορία τον Αιγινιακό, μην γίνει… ασανσέρ, αφού πρόπερσι ήταν ξανά στη Β΄ Εθνική και πέρυσι στη Γ΄».

Για να συνεχίσει ο Αντώνης Ζγκούρι: «Σίγουρα μετρούν τα ονόματα και οι φανέλες, έχουμε στην κατηγορία ομάδες με δυναμική, όπως Άρη, ΟΦΗ, Απόλλωνα, Τρίκαλα. Με εξαίρεση κυρίως αυτές, οι υπόλοιποι είμαστε σε παρόμοιο… καζάνι, με μικρές διαφορές. Προσωπικά, δε με φοβίζει κάτι και με «ελκύουν» ομάδες από πιο μικρές κοινωνίες, όπως το Αιγίνιο. Στα φιλικά είχαμε κόσμο, περιμένουμε τα επίσημα για να μας στηρίξουν και άλλο οι φίλαθλοι και να δείξουμε τις αρετές μας. Η αρχή είναι με τη Λαμία εντός, μια έμπειρη και ενισχυμένη ομάδα. Θέλουμε νίκη ψυχολογίας, αλλά έχουμε καιρό ως τότε». 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις