ΣΠΠΜ: Συζήτηση για αντιμετώπιση μη διπλωματούχων προπονητών

Συγκέντρωση των μελών του πραγματοποιεί την ερχόμενη Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Μαγνησίας. Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: “Ο σύνδεσμος προπονητών ποδοσφαίρου Mαγνησίας, καλεί τα μέλη του που έχουν αναλάβει προπονητές σε ομάδες Α΄και Β΄τοπικής της Ε.Π.Σ.Θ. να παραβρεθούν στα…

 

…γραφεία του συνδέσμου μας (ΒΑΣΔΕΚΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ) την Tρίτη 13\9 \2016 και ώρα 20.00 για ενημέρωση και συζήτηση με θέμα: Αντιμετώπιση της ύπαρξης των μη διπλωματούχων προπονητών στην τεχνική περιοχή”.

Ευκαιρία για όλους θα είναι, να παραλάβουν και την βεβαίωση για την τεχνική περιοχή που θα προσκομήσουν στην ΕΠΣΘ, για την έκδοση ταυτότητος πάγκου. Απαραίτητα έγγραφα που πρέπει να μας προσκομίσουν είναι α) φωτοτυπία κάρτα τριετίας β) γνήσιο αντίγραφο συμβολαίου με τον σύλλογο τους,με σφραγίδα από την ΔΟΥ.
Δεν θα πρέπει να παραλείψουμε και την συμμετοχή όλων των μελών μας, στην ενημέρωση της ΕΠΣΘ για τούς νέους κανονισμούς διαιησίας,την τετάρτη 14\9\2016 στις 20.00 στα γραφεία της ενώσεως”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις