Επαναλειτουργούν οι γυναικείες ακαδημίες ποδοσφαίρου του Α.Σ.ΒΟΛΟΣ 2004

Ξεκινούν εκ νέου τη λειτουργία τους οι ακαδημίες ποδοσφαίρου της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Α.Σ.ΒΟΛΟΣ 2004. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: “Το όνειρο αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα. Η επανέναρξη της λειτουργίας των ακαδημιών της μοναδικής αμιγώς γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του νομού είναι γεγονός.
Ο ΑΣ ΒΟΛΟΣ 2004 με τη μακρόχρονη…

…και επιτυχημένη πορεία στο χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου, ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας των ακαδημιών της από την ερχόμενη εβδομάδα. Να θυμίσουμε ότι από τους κόλπους της ομάδας έχουν αναδειχθεί πολλές παίκτριες τα προηγούμενα χρόνια που κόσμησαν και κοσμούν τις Εθνικές ομάδες όλων των ηλικιών.
Την προσεχή λοιπόν Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 5:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΑΣ ΒΟΛΟΣ 2004 στο ΕΑΚ Βόλου. Στην συγκέντρωση αυτή καλούνται όλοι οι γονείς των κοριτσιών που έχουν προεγγραφεί στην ακαδημίες μας αλλά και όσοι γονείς και κορίτσια θα ήθελαν να εγγραφούν σε αυτές να βρίσκονται στη Θύρα-1 όπου θα γνωριστούν με τους ανθρώπους της ομάδας και θα ενημερωθούν για τον τρόπο λειτουργίας της. Την επόμενη μέρα τα μικρά κορίτσια θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους προπόνηση και θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν με τις παίκτριες της ομάδας που θα συμμετέχει φέτος στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής γυναικών.
Τα βασικότερα στοιχεία που θα προσφέρει η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΑΣ ΒΟΛΟΣ 2004 στα παιδιά, θα είναι ο ειδικά σχεδιασμένος τρόπος άθλησης για κορίτσια, η σωστή εκμάθηση του ποδοσφαίρου, η κοινωνικοποίηση αλλά και η διασκέδαση μέσα από το παιχνίδι.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 6947802890 & 6947307122, όπως και στα γραφεία της ομάδας, στη Θύρα-1 του ΕΑΚ Βόλου, καθημερινά 18:00 – 20:00″.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις