Ρήγας και Καραϊσκάκης ανοίγουν την αυλαία στην Γ’ Εθνική (pregame)

Ρήγας Φεραίος και Α.Ε. Καραϊσκάκης ανοίγουν σήμερα (10/9) την αυλαία του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στις 17.00 στο στάδιο του Βελεστίνου, στο εναρκτήριο παιχνίδι όχι μόνο του 2ου ομίλου, αλλά και της Γ’ Εθνικής.
Ο Ρήγας Φεραίος…

…για τέταρτη συνεχή χρονιά λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και φιλοδοξεί σήμερα να μπει με το δεξί στη νέα χρονιά, έχοντας αντίπαλο μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει και φέτος στην κατηγορία και να διεκδικήσει την άνοδο στη Β’ Εθνική.
Ο προπονητής του Ρήγα, Λάκης Μπακάλης, δηλώνει αισιόδοξος πως η ομάδα του μπορεί να τα καταφέρει: «Είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα, κόντρα σε μια πολύ δυνατή και αξιόλογη ομάδα, όπως είναι η Α.Ε. Καραϊσκάκης. Πιστεύω πως έχουμε αποκτήσει ρυθμό, ως ομάδα και θα έχουμε την απαιτούμενη παρουσία στο σημερινό παιχνίδι. Ξεκινάμε μ’ ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ένα θετικό αποτέλεσμα νομίζω πως μπορούμε να αποσπάσουμε και να έχουμε ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Είτε πάρουμε τους τρεις βαθμούς, είτε αποσπάσουμε τον ένα βαθμό».
Η προετοιμασία του Ρήγα ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα, με τον Λάκη Μπακάλη να δοκιμάζει το σχήμα που θα παρατάξει κόντρα στην Α.Ε. Καραϊσκάκης. Ο Ρήγας αναμένεται να αγωνιστεί με διάταξη 4-4-2. Έτσι κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ένας εκ των Κεφαλά ή Παπαγιάννη, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Χατζηαθανασίου. Ως αριστερός οπισθοφύλακας θα παίξει ο Σπαθής, με κεντρικούς αμυντικούς δύο εκ των Βουραζέρη, Γκάγκα και Μπόρα. Στον άξονα θα είναι οι Γεωργατζής, Αλεξίου, από τα δεξιά θα επιχειρεί ο Κιπτίου και από τα αριστερά ο Γκίκας, ενώ το επιθετικό δίδυμο θα συνθέσουν οι Τζοβάρας και Τσελεπής.
Ο Λάκης Μπακάλης σήμερα λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού θα ανακοινώσει την 18αδα. Θα απουσιάσουν οι τραυματίες Χρήστος Δημητρίου και Κέβιν Χίσα. Ο πρώτος υποβλήθηκε πριν από μία εβδομάδα σε επέμβαση και θα είναι έτοιμος σε τρεις-τέσσερις εβδομάδες, ενώ ο δεύτερος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον προσαγωγό.
Η διοίκηση του συλλόγου καλεί τους φιλάθλους του Βελεστίνου και της γύρω περιοχής να δώσουν το «παρών» στο γήπεδο στο σημερινό παιχνίδι, καθώς μάλιστα το εισιτήριο είναι προσιτό σε όλους, καθώς ορίστηκε στα 5 ευρώ γενική είσοδος.
Ο Ευάγγελος Γρατσάνης ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον σημερινό αγώνα, με βοηθούς τους κ.κ. Πέτρο Κωτούλα και Κωνσταντίνο Λεωνίδα, όλοι από την ΕΠΣ Τρικάλων. Παρατηρητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Αντώνης Βαλιώτης από την Ένωση Λάρισας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις