Δέχεται απειλές για τη ζωή του ο πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐας

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας προχώρησε σε μια σοβαρότατη καταγγελία, δηλώνοντας ότι δέχεται απειλές για τη ζωή του εν όψει των εκλογών της ΕΠΟ! Και αυτό μόνο στα ψιλά δεν μπορεί να περάσει με δεδομένο ότι ο Μπαλαφούτης είναι ένας από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές της παράταξης Γκιρτζίκη στις εκλογές της ΕΠΟ…

και συμμετέχει στην προσπάθεια εκλογής του Δημήτρη Ελευθεριάδη στο θώκο της Ομοσπονδίας.
Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας του αχαϊκού ποδοσφαίρου ενημέρωσε ότι θα προχωρήσει άμεσα σε προκήρυξη αρχαιρεσιών στην Ένωση του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του προέδρου της ΕΠΣ Αχαΐας Δημήτρη Μπαλαφούτη, όπως δόθηκε στη δημοσιότητα την Κυριακή (11/9) αναφέρει τα ακόλουθα: «Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω δημόσια ότι εν όψει των εκλογών της Ε.Π.Ο. γίνεται ένας αδυσώπητος πόλεμος. Αυτό συμβάλλει δυστυχώς στη δυσλειτουργία της ΕΠΣ Αχαΐας.
Για όσους με αμφισβητούν καθώς και γι αυτούς που επιδιώκουν την ανατροπή μου, έχω να απαντήσω με την άμεση προκήρυξη εκλογών, ώστε να ξεκαθαριστεί το “τοπίο” και ο ρόλος του καθενός.
Καταγγέλλω δε, την προσπάθεια κάμψης του φρονήματος μου, που έγινε με ανησυχητικά τηλεφωνήματα από άτομα που ισχυρίζονται ότι είναι εκπρόσωποι μεγαλοπαραγόντων καθώς και άλλοι, οι οποίοι με σκαιό και εξυβριστικό τρόπο απειλούν τη ζωή και την ακεραιότητά μου.
Προσφεύγω στη δικαιοσύνη για να αποκαλυφθεί ποιοι κρύβονται πίσω από τις απειλές αυτές και όλοι όσοι εμπλέκονται θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα λογοδοτήσουν εκεί που πρέπει!».