Στη “Λίμνη” (16/09, 20:00) η συνάντηση Τζήμα με τους κατόχους των διαρκείας

Στο κέντρο “Λίμνη”, την Παρασκευή στις 20:00, θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του κ. Τζήμα με τους κατόχους των καρτών διαρκείας της Νίκης. Η ενημερωτική συνάντηση θα είναι ανοιχτή σε όλους τους φιλάθλους, με τον πρόεδρο της Δ.Ε. ποδοσφαίρου να συζητά μαζί τους όλα τα τρέχοντα θέματα του Συλλόγου.

Η σχετική ανακοίνωση:

Ο πρόεδρος της Διοίκησης Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, κάνει γνωστό ότι η συνάντηση με τους κατόχους των καρτών διαρκείας της ομάδας μας, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (16/9) στο κέντρο “ΛΙΜΝΗ” στην Νέα Ιωνία, στις 8 το βράδυ.
Μετά από επιθυμία του κ. Σάκη Τζήμα, στην συγκέντρωση στην οποία θα αναπτυχθούν θέματα ζωτικής σημασίας που αφορούν την ομάδα μας, θα μπορούν να μετέχουν και φίλοι της Νίκης Βόλου που για διάφορους λόγους, δεν έχουν γίνει κάτοχοι καρτών διαρκείας, δηλαδή θα πραγματοποιηθεί μία ανοιχτή συγκέντρωση με τους φιλάθλους της Νίκη Βόλου.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης, οι κάτοχοι καρτών διαρκείας που δεν έχουν αντικαταστήσει την κάρτα τους με την νέα, ονομαστική κάρτα, θα έχουν την δυνατότητα να την προμηθευτούν εκεί, από μέλη της Διοίκησης Ποδοσφαίρου της ομάδας μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις