Χορταστικό θέαμα και νίκη για Αιγινιακό στην Καρδίτσα

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του Αιγινιακού από το ΔΑΚ Καρδίτσας το απόγευμα της Κυριακής (18/9) με την ομάδα της Πιερίας να επικρατεί της τοπικής Αναγέννησης με 3-2 μπροστά σε 250 περίπου θεατές.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Καρδιτσιώτες ήταν πολύ καλύτεροι. Στο 13′ ο Κισκαμπάνης με κεφαλιά βρήκε το πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού, ενώ στο 20′ ο Μπιτέλης έβγαλε τετ α τετ τον Ντιατά, ο οποίος πλάσαρε και είδε τον Γιαζιτζόγλου με προβολή και τη βοήθεια του δοκαριού να σώζει στη γραμμή.

Η απάντηση του Αιγινιακού ήρθε στο 29′, όταν ο Πάτραλης έκανε μπαλιά στο δεύτερο δοκάρι και ο Σγκούρι μόνος του αστόχησε. Δύο λεπτά μετά ο Δημόπουλος έκανε από δεξιά τη σέντρα και ο Τζέκος με προβολή άνοιξε το σκορ. Η υπεροχή της ΑΣΑ συνεχίστηκε και μεταξύ άλλων ακυρώθηκε γκολ του Τσιλούλη, αφού υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές της Αναγέννησης Καρδίτσας ήταν αρκετές και ο Αιγινιακός το εκμεταλλεύτηκε. Στο 47′ ο Γκούρτσας έκανε την μπαλιά από αριστερά και ο Φασίδης ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 51′ ο Ζούρκου έβγαλε τη σέντρα και ο Τσόπελας σημείωσε αυτογκόλ.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και υπήρχαν αρκετά κενά διαστήματα. Η Αναγέννηση ισοφάρισε σε 2-2 στο 70′ με τον Μοσχάκη από πάσα του Βουκομάνοβιτς, ενώ το τελικό 2-3 έγινε στο 72′ με τον Ραγκέλοφ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτι (46′ Κουτσόπουλος), Καραγιάννης (46′ Τσόπελας), Δημόπουλος (46′ Καλλιβωκάς), Κισκαμπάνης, Φέτσης (75′ Κοντοβάς), Μπλέντι (78′ Τζάνης), Τσιλούλης (46′ Βουκομάνοβιτς), Ντιατά (76′ Ξέρρας), Τζέκος (61′ Μοσχάκης), Μπιτέλης (46′ Υφαντής), Σμίλτος.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Πατσιογιώργιος, Γιαζιτζόγλου (61′ Μουκίδης), Λιόλιος (82′ Καρακώστας), Μουτάφσκι (46′ Πασαλίδης), Πατράλης, Σγκούρι (46′ Ποσίνκοβιτς), Ζούρκος (61′ Ραγκέλοφ), Παπουτσογιαννόπουλος (90′ Πασαλίδης), Κυζιρίδης (46′ Γκατσολάρι), Φασίδης (61′ Τοπαλίδης).

a-sports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις