Νικλητσιώτης: «Πολλά γκολ και πρωτάθλημα» (& video)

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Γιώργος Νικλητσιώτης, στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με τον Ρήγα Φεραίο, εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ο 25χρονος μέσος τόνισε πως η ομάδα έχει δουλέψει πολύ στο τακτικό κομμάτι για τον αγώνα και με σωστή διαχείριση θα καταφέρει να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όσον αφορά τους προσωπικούς του στόχους, δεν έκρυψε πως θέλει να πετύχει πολλά γκολ και η ομάδα του να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Νικλητσιώτη:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ξαναφόρεσα τη φανέλα της Νίκης Βόλου. Δεν ήταν μια δύσκολη απόφαση το να έρθω, ήταν μια εύκολη απόφαση από την ημέρα που μίλησα με τον προπονητή μου τον κ. Λεωνίδα Μπίλη. Είχαμε συμφωνήσει από την πρώτη ημέρα, το ήθελα πάρα πολύ. Έτσι κι έγινε, είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ. Γίνεται μια τεράστια προσπάθεια. Έχουμε αποδείξει από τα δύο πρώτα παιχνίδια ότι κάνουμε μια σοβαρή δουλειά. Η ομάδα έχει δείξει και στα δυο παιχνίδια ότι παίζει πάντα για τη νίκη και από την πλευρά μου για να μιλήσω εκ μέρους των ποδοσφαιριστών πάντα θα δίνουμε το 100% και θα δει ο κόσμος πως και στο επόμενο παιχνίδι θα παλέψουμε και θα ματώσουμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για το αν υπάρχει άγχος για το παιχνίδι με τον Ρήγα: «Δεν υπάρχει άγχος. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι γι’ αυτό το παιχνίδι, έχουμε δουλέψει πολύ τακτικά πάνω σ’ αυτό το κομμάτι, την ικανότητα την έχουμε και πιστεύω πως με μια σωστή διαχείριση να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για τα συναισθήματά του στην επιστροφή του στη Νίκη: «Σίγουρα όταν είχα φύγει από την Νίκη, είχα φύγει απογοητευμένος. Δεν είχα φανταστεί ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο. Ωστόσο την ομάδα την αγάπησα από την πρώτη χρονιά που ήρθα και αυτή τη στιγμή είμαι χαρούμενος γιατί βλέπω, όπως είπα και πριν, ότι γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια και χαίρομαι που συμμετέχω κι εγώ σ’ αυτή».

Για τα γκολ που σημειώνει παρότι δεν είναι σέντερ φορ: «Το μυστικό είναι οι συμπαίκτες. Όταν έχεις καλούς συμπαίκτες, σίγουρα θα φανείς κι εσύ περισσότερο. Σκληρή δουλειά και πάνω από όλα να είσαι συγκεντρωμένος και σοβαρός στο παιχνίδι και τα γκολ και οι νίκες έρχονται».

Για τους στόχους του: «Σαφώς προσωπικός μου στόχος να βάλω πολλά γκολ και ο ομαδικός είναι η ομάδα μας να πάρει το πρωτάθλημα. Οπότε ο στόχος μου είναι να ξεπεράσω την περσινή χρονιά».

Απομαγνητοφώνηση – επιμέλεια: Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις