Βαρόμετρο η ανασταλτική λειτουργία για Ολυμπιακό με Πύδνα

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή 2/10 στις 16.00 την Πύδνα στο Κίτρος για την 4η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με στόχο να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί. Αυτή είναι η δεύτερη έξοδος του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα (είχε προηγηθεί η αναμέτρηση με την Ιστιαία, στην οποία οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν με 2-1), με το παιχνίδι

να αποτελεί «κρας τεστ» για την ομάδα του Παναγιώτη Τζαναβάρα. Κι αυτό, καθώς είναι σαφώς το δυσκολότερο μέχρι τώρα, με τον Ολυμπιακό να μετρά τις δυνάμεις του.
Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας έχει κατ’ επανάληψη τονίσει στις δηλώσεις του, πως είναι σημαντικό για την ομάδα να μην δέχεται γκολ. Κι αυτό έχει να κάνει με πως λειτουργεί ανασταλτικά όλη η ομάδα. Θα είναι σημαντικό για τους «ερυθρόλευκους» να κρατήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν, καθώς επιθετικά έχουν δείξει πως σε κάθε παιχνίδι βρίσκουν δίχτυα. Ο Ολυμπιακός έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει φέτος, φιλικά και επίσημα.
Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού της Πύδνας, ξέρουν ότι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μια δυνατή και δουλεμένη ομάδα, η οποία πάντως θα παίξει ανοιχτά, για τη νίκη, κι αυτό μπορούν να το εκμεταλλευτούν οι παίκτες του Παναγιώτη Τζαναβάρα. Ο Ολυμπιακός όταν βρίσκει χώρους γίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνος και στο παιχνίδι της Κυριακής είναι σίγουρο πως θα δοθούν ευκαιρίες στους «ερυθρόλευκους» να σκοράρουν. Από εκεί και πέρα, έγκειται στην ικανότητα των παικτών του Ολυμπιακού να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες και να φύγουν νικητές από το Κίτρος.
Η προετοιμασία συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου, με την τεχνική ηγεσία να δοκιμάζει το σχήμα που σκοπεύει να παρατάξει. Θυμίζουμε, πως εκτός αποστολής θα είναι οι τραυματίες Φελίπε Ντα Κόστα και Παναγιώτης Ζώνας. Ο Βασίλης Ιωαννίδης πιθανότατα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, ενώ το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Γκουστάβο Μπρίτος στον τετρακέφαλο (δεν προπονήθηκε την Πέμπτη), δεν είναι κάτι το σοβαρό και ο Αργεντινός επιθετικός αναμένεται σήμερα να προπονηθεί κανονικά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις