Football League: Δυσαρέσκεια για την Super League λόγω απόφασης για μη χρηματοδότηση

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια που επικρατεί στις τάξεις της Football League, όσον αφορά την διεκδίκηση των χρημάτων που έχει λαμβάνειν από την Super League.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» η έγγραφη κοινοποίηση του προέδρου της Super League Γιώργου Στράτου μην βοηθήσει οικονομικά την δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία, η οποία δεν είναι διατεθειμένη καταβάλει το μπόνους των 300.000 ευρώ σε Πανθρακικό και Καλλονή οι οποίες υποβιβάστηκαν, κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο της τόσο στην εξεύρεση τηλεοπτικής στέγης, όσο και στο κλείσιμο χορηγών.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εν λόγω εφημερίδα, την Παρασκευή (30/9) υπήρξε συνάντηση με διαφημιστική εταιρία η οποία συνεργάζεται με την Super League, αλλά στο μπάσκετ, ωστόσο όλα εξαρτώνται από την επίτευξη συμφωνίας για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Στο εν λόγω θέμα όπως όλα δείχνουν επιχειρείται λύση δύο καναλιών προκειμένου να καλύπτουν τους αγώνες, τόσο δηλαδή η Nova όσο και η ΕΡΤ σε διαφορετικές μέρες, κάτι τέτοιο όμως μόνο εύκολο δεν είναι καθώς δεν μπορεί να γίνει από την μια στιγμή στην άλλη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις