Εμφατική επικράτηση στο Αιγίνιο για τον Αγροτικό

Πολύ ωραίο φιλικό στο Αίγινιο ανάμεσα στον τοπικό Αιγινιακό και τον Αγροτικό Αστέρα. Η ομάδα του Ευόσμου επικράτησε με 4-1. Το 0-1 σημείωσε με εκτέλεση φάουλ ο Τεγούσης στο 15ο λεπτό. Το 0-2 έκανε ο Χατζής με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή στο 22ο λεπτό.

Στο 30′ ήταν η σειρά του Philippe να εκμεταλλευτεί τα λάθη που έγιναν μέσα στην αντίπαλη περιοχή, με αποτέλεσμα να γράψει το 0-3. Το 0-4 έκανε ο Παπαδημητρίου με σουτ στο 52ο λεπτό. Το 1-4 για τους γηπεδούχους έκανε ο Πατράλης με σουτ στο 54ο λεπτό.

Αιγινιακός: Τόλιος, Τοπαλίδης, Παντεκίδης, Ράντκο, Καρακώστας, Μουκίδης, Κυζιρίδης, Ζούρκος, Ποσίνκοβιτς, Φασίδης, Ζγκούρι. Έπαιξαν και οι Πατσιογεώργος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πασαλίδης, Πατράλης, Παπαδόπουλος, Ονουάτσι, Ρανγκέλοφ, Γκατζολάρι και Γκούρτσας.

Αγροτικός Αστέρας: Γιακουμής, Κουκόλης, Γκότοβος, Βαφέας, Κυριακίδης, Ουνγιαλίδης, Τριανταφυλλάκος. Χατζής, Τεγούσης, Γκέσιος, Φιλίπε. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Αργυρίου, Μπουτζίκος, Θεοδωρίδης, Παπαδημητρίου, Πάτο, Πάλλας και Έππας.

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις