Η συγκίνηση του Ανιέτε στην έκπληξη των Blue Angels (photos & video)

Στη Βουλγαρία ταξίδεψε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, αντιπροσωπεία των Blue Angels σε μία συνάντηση με τους αδελφοποιημένους οπαδούς τους, της Ντούναβ Ρούσε. Οι οπαδοί των δύο ομάδων παρακολούθησαν μαζί το ντέρμπι της Λέφσκι με την Ντούναβ και αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα. Φυσικά οι οποδοί της Νίκης δεν θα μπορούσαν να μην συναντήσουν τον ποδοσφαιριστή που έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στο βιβλίο της ιστορίας της ομάδας, τον Αντόνιο Ανιέτε, ο οποίος αγωνίζεται στη Λέφσκι.

 

Στον Ισπανό άσσο προκάλεσε μεγάλη έκπληξη αλλά και συγκίνηση όταν ένα από τα μέλη της κυανόλευκης αποστολής έδειξε στον Ανιέτε το τατουάζ με το πρόσωπο του Ισπανού όταν αγωνίζονταν για τη Νίκη Βόλου. Μάλιστα, ο Αντόνιο Ανιέτε έγραψε στο προσωπικό του προφίλ γι’ αυτή τη συνάντηση και το πόσο τον άγγιξε το γεγονός με το τατουάζ.

“I never was star I suppose to be, didn’t play for my beloved team, either played for Spanish national team, it will stay pending forever, but one day, I could say that some guys from Niki Volos, one of teams which I use to play in Greece came to watch a match in Bulgaria, and even one of them had a tattoo of me on his leg.
It truly touched me.
Cheers !”

(Ποτέ δεν θεώρησα πως είμαι ένας σταρ, ποτέ δεν αγωνίστηκα για την αγαπημένη μου ομάδα, ούτε καν και την Εθνική Ισπανίας, αυτό μπορεί να περιμένει για πάντα. Όμως θα μπορώ να λέω πως κάποιοι φίλαθλοι της Νίκης Βόλου, μία από τις ομάδες που αγωνίστηκα στην Ελλάδα, ήρθαν να με δουν να αγωνίζομαι στην Βουλγαρία κι ένας από αυτούς είχε τατουάζ με μένα στο πόδι του.

Αυτό πραγματικά με άγγιξε.

Φιλιά”

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις