Τζήμας: «Υπερήφανος για όλους σας»

Στα αποδυτήρια της ομάδας βρέθηκε ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου κ. Σάκης Τζήμας, θέλοντας να μιλήσει στους παίκτες, αλλά και στους προπονητές.

Πριν από την προπόνηση, ο κ. Τζήμας μίλησε στους παίκτες, στους οποίους επέστησε για μία ακόμα φορά την προσοχή, ενώ δεν παρέλειψε να τους αναλύσει την κατάσταση που βρήκε, αλλά και την νέα τάξη πραγμάτων που έχει διαμορφωθεί στον σύλλογο με την έλευσή του, αναφέρει σχετικά το δελτίο Τύπου του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης.

Κλείστε τα αυτιά σας σε ότι και να ακούτε και να θυμάστε πάντα, ότι φοράτε μια βαριά φανέλα και πρέπει να είστε σε όλα σας επαγγελματίες… ” ήταν κάποια από τα λόγια του.

Ο κ. Τζήμας πάντως δεν παρέλειψε να τους συγχαρεί για μία ακόμα φορά και να δηλώσει υπερήφανος γι΄ αυτούς!
Είμαι υπερήφανος για όλους σας, νιώθω πολύ τυχερός που ήμαστε μαζί, σ΄ αυτή την τεράστια ομάδα, με τον υπέροχο κόσμο της!” είπε χαρακτηριστικά.

Και βέβαια δεν παρέλειψε να τους υπενθυμίσει τον στόχο τους, τον στόχο της ομάδας μας δηλαδή, που δεν είναι άλλος από αυτό που μας αξίζει: “Πάμε γερά για το πρωτάθλημα…” είπε ο κ. Σάκης Τζήμας σε παίκτες και τεχνική ηγεσία, μέσα σε ένα άριστο οικογενειακό κλίμα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις