Τεννές: «Τα χαμόγελα ήταν ειρωνικά για την απαράδεκτη διαιτησία του Παππά»

Ο Μπάμπης Τεννές, με δήλωσή του στο SDNA, δίνει την απάντησή του στα όσα ειπώθηκαν από τον πρώην ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Σμύρνης, Ζονατάν Παρπέξ.

Ο Γάλλος πρώην παίκτης του Απόλλωνα, άφησε υπόνοιες για το περσινό παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα σε Απόλλων Σμύρνης και Ολυμπιακό.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα frenchtouchfc.fr, ο Παρπέξ σχολίασε για τον τότε προπονητή της πρώην ομάδας του, Μπάμπη Τεννέ, ότι γελούσε μαζί με τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια μετά την ήττα από τους «ερυθρόλευκους».

Ο κ. Τεννές από πλευράς του, θέλησε να τοποθετηθεί με δήλωσή του στο SDNA.gr.

Αναλυτικά η δήλωση του Μπάμπη Τεννέ:

«Όποιος παρακολούθησε το συγκεκριμένο παιχνίδι Απόλλων – Ολυμπιακός, θα είχε καταλάβει ότι ο Απόλλων ήταν καλύτερος και δικαιούτο τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας. Ηττήθηκε γιατί έτσι ήθελαν οι διαιτητές της αναμέτρησης, κύριοι Παππάς και Γρηγοράκος.

Ο συγκεκριμένος παίκτης (σ.σ. Παρπέξ) μπήκε αλλαγή στο παιχνίδι όταν το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο 1-1. Φαντάζομαι όχι για να χάσουμε. 

Τα χαμόγελα που αναφέρει, ήταν χαμόγελα ειρωνείας και είχαν να κάνουν αποκλειστικά και μόνο για την απαράδεκτη διαιτησία των κυρίων Παππά και Γρηγοράκου.

Κανένας δεν μπορεί να με κατηγορήσει όλα αυτά τα χρόνια της δουλειάς μου για δόλο προς την ομάδα μου. Γι αυτό τον λόγο είμαι και στα δικαστήρια με τον πρώην πρόεδρο του Απόλλωνα, κύριο Βελλή».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις