Έτοιμη για τη δεύτερη νίκη η Εθνική κόντρα στην Κύπρο

Το δεύτερο παιχνίδι της για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 δίνει απόψε στις 21.45 η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου με αντίπαλο την Κύπρο στο «Καραϊσκάκη». Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετά την εκτός έδρας νίκη με 4-1 επί του Γιβραλτάρ θέλει να κάνει το «δύο στα δύο» και να εκμεταλλευτεί

τον παράγοντα έδρα.
H προετοιμασία της Ελλάδας ολοκληρώθηκε, με τον Μίκαελ Σκίμπε να «πονοκεφαλιάζει» για τον παρτενέρ του Γιάννη Μανιάτη στον άξονα. Ο Γερμανός τεχνικός δεν αντιμετώπισε για καλή του τύχη κάποιο απρόοπτο, ενώ φαίνεται ότι έχει αποφασίσει οριστικά για τις άλλες δέκα θέσεις του αρχικού σχήματος.
Ο ένας αμυντικός χαφ θα είναι ο Μανιάτης και ο άλλος θα είναι πιθανότατα ο Σταφυλίδης, έστω κι αν αυτή δεν είναι η φυσική του θέση. Ο αμυντικός της Άουγκσμπουργκ έχει προβάδισμα έναντι του Ταχτσίδη, ο οποίος επίσης διεκδικεί τον ρόλο του παρτενέρ του Μανιάτη στα αμυντικά χαφ.
Στο τέρμα θα βρεθεί ο Καρνέζης, μπροστά του στην άμυνα οι Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας και πίσω από τον προωθημένο Μήτρογλου θα παραταχθούν οι Μπακασέτας, Μάνταλος και Φορτούνης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις