Παρασκευαΐδης: «Επιβάλλαμε τον ρυθμό μας και φύγαμε νικητές»

Ο Γιώργος Παρασκευαΐδης  βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το νικηφόρο ματς στην Κέρκυρα με αντίπαλο τον Αστέρα Πετριτή, όπου έκανε και δηλώσεις.
Δήλωσε χαρούμενος που επέστρεψε στην Κέρκυρα, έστω και για λίγο, καθώς και για την νίκη φυσικά της ομάδας του, που πήρε τρεις πολύτιμους για την συνέχεια του πρωταθλήματος βαθμούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι πάλι στο νησί μας! Όπως και για τη νίκη της ομάδας μου…

Ο Αστέρας προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο. Εμείς, αντιληφθήκαμε όμως, πως έπρεπε να αγωνιστούμε, δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο, επιβάλλαμε το ρυθμό μας και τελικά καταφέραμε να φύγουμε νικητές…”

Ο έμπειρος άσος της Νίκης που έπαιξε με ένεση, δεν ήταν δυνατόν να μην αναφερθεί και στην μεγάλη ομάδα του νησιού, την Κέρκυρα, με την οποία αγωνίστηκε πολλά χρόνια και στην superleague:

“Της εύχομαι να έχει καλύτερη συνέχεια στο πρωτάθλημα και να κάνει, ξανά, περήφανους όλους τους Κερκυραίους. Εγώ εδώ έζησα τις καλύτερες ποδοσφαιρικές μου στιγμές και ήμουν τυχερός, που με την Κέρκυρα είχα μόνο επιτυχίες. Εύχομαι να συνεχίσει να βρίσκεται στην Α’ εθνική και να αποτελεί το κόσμημα της Superleague. Και να ξέρετε, πως θα ξαναγυρίσω στο νησί μας. Εξάλλου, έχω πολλούς φίλους εδώ…”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις