Φλίγκος… λαμπρός τον οδηγεί (photos)

Σε οκτώ μέρες (19/10) ο Κώστας Φλίγκος θα κλείσει τα 31 χρόνια και η χρονιά που κάνει φέτος με τον Ολυμπιακό Βόλου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας είναι εξαιρετική. Ο δυναμικός φορ έχει καταφέρει να σκοράρει και στα πέντε παιχνίδια που έχει δώσει φέτος ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα, σημειώνοντας έξι τέρματα και είναι ο πρώτος σκόρερ του 2ου ομίλου.Μαχητικός, δυνατός μέσα και έξω από την περιοχή, έχει την αίσθηση του γκολ και σε κάθε παιχνίδι δίνει μάχες με τους αντιπάλους αμυντικούς.

 

Στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Αστέρα Πετριτή πέτυχε το 3-1 στο 80′ με ωραίο πλασέ, «κλειδώνοντας» τη νίκη για τον Ολυμπιακό, καθώς τρία λεπτά νωρίτερα ο Αστέρας είχε μειώσει σε 2-1.

Στην Ιστιαία ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ. Με μεγάλη προσπάθεια ισοφάρισε με τον Μπρίτος, με τον Κώστα Φλίγκο να σημειώνει το νικητήριο τέρμα με κεφαλιά στο 75′. Ήταν την κατάλληλη στιγμή, στην κατάλληλη θέση και με κεφαλιά στην απέναντι γωνία από αυτή που ήταν νίκησε τερματοφύλακα και αμυντικούς.

Στην αναμέτρηση με τον Τηλυκράτη στο Πανθεσσαλικό πέτυχε το 2-0 στο 45′, με το οποίο «σφράγισε» τη νίκη για τον Ολυμπιακό από το πρώτο ημίχρονο. Έκανε ωραία κίνηση στην πλάτη της άμυνας του Τηλυκράτη και με κεφαλιά αξιοποίησε την υπέροχη σέντρα του Δωματά.

 

Στο Κίτρος ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι στο 22′. Ο Κώστας Φλίγκος ανέλαβε να το εκτελέσει. Ψύχραιμα με εκτέλεση αλλά… Πανένκα, έστειλε τη μπάλα στο κέντρο της εστίας του Παπατολίκα και τον τερματοφύλακα της Πύδνας στην αριστερή πλευρά.

 

Στο παιχνίδι με την Αμβρακία στο Πανθεσσαλικό για την 5η αγωνιστική άνοιξε το σκορ με χτύπημα πέναλτι στο 18′ (έστειλε τον τερματοφύλακα Βαρέλη στην αριστερή γωνία και τη μπάλα στη δεξιά), ενώ στο 39′ εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Μπρίτος και με άψογο πλασέ έγραψε το 2-0.

 

 

 

Ώριμος ποδοσφαιρικά και με τη βοήθεια των συμπαικτών του, ο Κώστας Φλίγκος έχει πάρει από το χέρι τον Ολυμπιακό και τον οδηγεί από νίκη σε νίκη. Έχει καταφέρει να μπει στις καρδιές των φιλάθλων του Ολυμπιακού, οι οποίοι τον αποθεώνουν σε κάθε παιχνίδι.

 

ΦΩΤΟ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 
 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις