Νίκη με ανατροπή για τον Ιάσονα Α.Μ. 3-1 τον Εθνικό

Μετά τη νίκη με 4-1 επί του Κενταύρου Ν.Π. στην πρεμιέρα, ο Ιάσων Α.Μ. νίκησε και τον Εθνικό με 3-1 στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς, με ανατροπή στο σκορ, καθώς βρέθηκε να χάνει με 0-1 στο 18′. Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι, ντέρμπι, με φάσεις εκατέρωθεν, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν

το σκορ με χτύπημα πέναλτι του Πελεκάνου στο 18′ (το κέρδισε ο Περεντίδης, όταν ανατράπηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή), για να ισοφαρίσει ο Ιάσων Α.Μ. στο 45′ με σουτ του Θεοδωρόπουλου έξω από την περιοχή.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι και κατάφεραν να πετύχουν δύο τέρματα που τους έδωσαν τη νίκη. Στο 60′ ο Τσίγκας με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κάβουρα, ενώ στο 80′ το σκορ έγινε 3-1, που ήταν και το τελικό, με κεφαλιά του Σπύρου μετά από σέντρα και πάλι του Κάβουρα.
ΙΑΣΩΝ Α.Μ. Κωνσταντίνου, Σπύρου, Κάβουρας, Γούσιας, Κουτσουνίδης, Ζάχος, Τσίγκας, Θεοδωρόπουλος (46′ Σιόβας), Ρακής (68′ Μπόλτσης), Χριστοδούλου (75′ Ζατσάι), Καλογριάς.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Μπέικος, Σεραφίδης (70′ Παλάντζας), Σκοτεινιώτης, Συμεωνίδης, Ματής, Πελεκάνος, Καζδαρίδης, Μωραΐτης, Παλάσης, Περεντίδης (80′ Κοθώνας), Βέργος (50′ Αλτίνης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις