Ξηροφώτος: «Κρατάμε τα θετικά, διορθώνουμε τις αδυναμίες και συνεχίζουμε»

«Κρατάμε τα θετικά, διορθώνουμε τις αδυναμίες και συνεχίζουμε» ήταν το ρεζουμέ των δηλώσεων του Στέφανου Ξηροφώτου μετά το τέλος της αναμέτρησης Κυπέλλου με τον Θεσπρωτό, που βρήκε στην επόμενη φάση τη Νίκη κερδίζοντας με σκορ 3-0.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Νίκης Βόλου:

«Ήταν ένα παιχνίδι Κυπέλλου και για μας ήταν μία ευκαιρία να ξεκουράσουμε κάποιους ποδοσφαιριστές και να δούμε κάποιους άλλους που είχαν λιγότερο χρόνο συμμετοχής. Οι παίκτες αυτοί ανταποκρίθηκαν στο 100%. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Κρατάμε την πρόκριση και τα θετικά σημεία της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο αλλά εντοπίζουμε και τις αδυναμίες που είχαμε και σήμερα τις οποίες θα κοιτάξουμε να διορθώσουμε.

Συγχαρητήρια και πάλι στους ποδοσφαιριστές για την εικόνα της ομάδας σε κάποια διαστήματα που ήταν πολύ καλή και δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Έχουμε μία εβδομάδα να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες και να συγκεντρωθούμε στον στόχο μας που είναι το πρωτάθλημα.

Συγχαρητήρια και στον Θεσπρωτό που συνέβαλλε να γίνει ένα ανοιχτό και όμορφο παιχνίδι. Κοιτάμε τη συνέχεια και το επόμενο παιχνίδι».