Ο Αλέκος Μωραϊτίδης φιλοτέχνησε πίνακα για τη Νίκη Βόλου

Πίνακα για τη Νίκη Βόλου φιλοτέχνησε ο ζωγράφος και φίλαθλος της Νίκης κ. Αλέκος Μωραϊτίδης, τα αποκαλυπτήρια του οποίου έγιναν λίγο πριν την έναρξη του Κυριακάτικου ματς με την Ιστιαία. Η διοίκηση της Νίκης ευχαρίστησε τον καλλιτέχνη και τον Όμιλο Φιλάθλων Νίκης για την προσφορά του στο σύλλογο. Η ανακοίνωση:

Μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις….Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για πίνακα, ο οποίος αποτυπώνει την ιστορία της Ν.Ιωνίας της Νίκης Βόλου μέσα από τη ματιά του Αλέκου Μωραϊτίδη.

Mε πρωτοβουλία του Ομίλου Φιλάθλων Νίκης Βόλου και του Προέδρου του Παν. Αθανασίου, ο ζωγράφος και φίλαθλος της Νίκης Βόλου, Αλέκος Μωραϊτίδης, φιλοτέχνησε πίνακα, ο οποίος αποτυπώνει την μικρασιατική καταστροφή, την άφιξη των προσφύγων, την πόλη του Βόλου, το έμβλημα της Νίκης Βόλου, καθώς κι όλους εκείνους που δε θα ξεχαστούν ποτέ από τη μνήμη κάθε φιλάθλου της ομάδας για την προσφορά τους.

Τα αποκαλυπτήρια του πίνακα πραγματοποιήθηκαν χθες λίγο πριν την έναρξη του αγώνα Νίκη Βόλου – Ιστιαία. Ο πίνακας τοποθετήθηκε και θα κοσμεί το γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» στην είσοδο των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο.

Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» εκφράζει τις ευχαριστίες του στον καλλιτέχνη καθώς και στον Όμιλο Φιλάθλων Νίκης Βόλου και στον πρόεδρο Παν. Αθανασίου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις