Τρεξίματα και πάθος, αλλά όχι γκολ στο Ακρόπολη-Διμήνι

Δεν κατάφερε η γηπεδούχος Ακρόπολη Σέσκλου να πάρει τη νίκη από την ΑΕ Διμηνίου, στην αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο Αερινού, καθώς οι δυο ομάδες έμειναν στο 0-0. Ο αγώνας ήταν ήρεμος κι έγινε σε αθλητικά πλαίσια με τις δυο ομάδες να βγάζουν πολλά τρεξίματα και πάθος μέσα στον αγωνιστικό χώρο που ήταν βαρύς αλλά σε πολύ καλή κατάσταση…

Οι γηπεδούχοι αν κι επηρεασμένοι από τους τραυματισμούς των Χάνου και Μόσιου, που τους αναγκάζουν να μεταβάλλουν το αγωνιστικό τους προφίλ, κατάφεραν κι έκαναν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Επίσης πολύ σημαντικό ήταν για τους σεσκλιώτες ότι γι’ ακόμη μια φορά δεν δέχτηκαν κάποιο τέρμα, ενώ διεύρυναν και το αήττητο σερί τους για 32η αγωνιστική.
Οι κλασικότερες από αυτές τις ευκαιρίες ήταν σε δυο τε α τετ με το Μιχολίτση και μια φορά με τον Στ. Αξιώτη, ενώ σημαντικές στιγμές είχαν επίσης οι γηπεδούχοι όταν στο 34′ από λάθος της άμυνας ο Τ. Κολυμήτρας σούταρε, η μπάλα είχε κατεύθυνση προς την εστία, όμως ο Δημουλάς απέκρουσε στο ύψος της μικρής περιοχής, πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα. Στο 62′ σε γύρισμα εντός περιοχής του Διμηνίου, ο Τ. Κολυμήτρας δεν πρόλαβε να πλασάρει. Στο 64’ακυρώθηκε γκολ του Μιχολίτση, για επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα, που αμφισβητούν έντονα οι γηπεδούχοι. Aπό το 75′ και μετά οι παίκτες της Ακρόπολης προσπάθησαν να σκοράρουν με γεμίσματα κι έχοντας κλείσει στην περιοχή τους φιλοξενούμενους, ωστόσο με σχετική ευκολία οι Παπαϊωάννου και Λούμπαρδος έδιωχναν τη μπάλα.
Πολύ ικανοποιημένος δήλωσε μετά την αναμέτρηση ο προπονητής της Ακρόπολης, Β. Τάχος, για την πολύ μεγάλη διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του, αλλά και για την προσπάθεια τους που διήρκεσε ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.
Από την άλλη πλευρά ο Θ. Μακρής δήλωσε επίσης ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του σε μια δύσκολη έδρα κι απέναντι σ’ ένα πολύ αξιόλογο αντίπαλο.
Στο 15′ φάουλ του Παπαϊωάννου κόντραρε σε αμυνόμενο και πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι. Στο 18′ ο Καμπέρης μόνος στην περιοχή βιάστηκε, ενώ είχε επιλογή να δώσει πάσα στον Πετρόπουλο. Στο 20′ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι, μετά από γέμισμα, σε μια αμφισβητούμενη φάση όπου ο διαιτητής Χαλβατζάκος έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι και μάλλον είχε δίκιο. Στο 35′ αντεπίθεση πέντε παίκτες του Διμηνίου, με τρεις αμυνόμενους για τους γηπεδούχους, ο Ζαρίφης έκανε λάθος στην τελική πάσα. Στο 60′ φάουλ του Χατζή στο παραθυράκι, ο Στουκας έδιωξε κόρνερ εντυπωσιακά. Τέλος σε στο 77′ σε γύρισμα του Καμπέρη εντός της περιοχής των γηπεδούχων, δεν πρόλαβε να πλασάρει ο Πετρόπουλος.
Πολύ καλή διαιτησία του Χαλβατζάκου και των βοηθών του Τρυφωνίδη και Σαμαρά.
ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Στούκας, Τσιάμης (46′ Ν. Αξιώτης), Πασιάς, Φ. Φώτου, Κ. Κολυμήτρας, Τ. Τσούτσας, Στ. Τσούτσας, Τ. Κολυμήτρας, Παγώνης, (68′ Παπάς), Τσουκάλης (80′ Μπέας), Μιχολίτσης
ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ: Τριανταφύλλου. Παπαεμανουηλίδης, Δημουλάς, Λούμπαρδος, Παπαϊωάννου, Χατζησταμάτης, Ζαρίφης, Χατζής (78′ Μπάρδας), Γεωργιάδης (60′ Καλαμίδας), Καμπέρης (88′ Ανδρέου), Πετρόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις