“Πάρτι” στη Λάρισα για τον Ολυμπιακό Β. (52-64) την Ολύμπια

Μεγάλη νίκη μέσα στη Λάρισα πέτυχε ο Ολυμπιακός Β. με σκορ 52-64 επί της Ολύμπια Λάρισας για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α2 γυναικών.
Οι Βολιώτισσες μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, πίεσαν σε όλο το γήπεδο και έδειξαν από την αρχή ποιο είναι το «αφεντικό» της αναμέτρησης….

…Ο Μιχάλης Καπουρνιώτης, κάνοντας σωστή διαχείριση του έμψυχου δυναμικού, μοίρασε χρόνο συμμετοχής σχεδόν σε όλες τις παίκτριες που προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό.
Το πρώτο 10λεπτο τελείωσε με τον Ολυμπιακό να προηγείται με 12-18, ενώ η είσοδος της Ζέρβα στη β’ περίοδο (πέτυχε με το …καλημέρα τους οκτώ από τους 10 συνολικά πόντους της) εκτόξευσε τη διαφορά η οποία στο 21′ έφτασε τους 17 πόντους (σκορ 28-45).
Η Ολύμπια στη συνέχεια εκμεταλλευόμενη το κοντό σχήμα του Ολυμπιακού Β. (είχε φορτωθεί με φάουλ η Κυριατζίδου και η Κοτσιάφτη έπαιξε ελάχιστα αφού προέρχονταν από ίωση), μείωσε στο 27′ σε 41-47, χωρίς όμως να μπορέσει να κάνει τίποτα περισσότερο.
Στην τέταρτη περίοδο ο Ολυμπιακός Β. με ηγέτιδα τη Σουλτάνη (σημείωσε τους 14 από τους 18 τελευταίους πόντους της ομάδα της), έφτασε πολύ εύκολα στην τελική επικράτηση, κάνοντας ένα πολύ σημαντικό βήμα στο πρωτάθλημα, ενώ διατηρήθηκε αήττητος στην κορυφή της βαθμολογίας όπου «συγκατοικεί» με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.
Κορυφαίες των νικητριών οι Ταντουρόφσκα, Σουλτάνη, Ζέρβα, ενώ αξίζει να σημειωθεί η μεγάλη προσπάθεια της Ελένης Ζήτη που αγωνίστηκε με ράμματα στο χείλος της.
Καλύτερη της Ολύμπια η Βολιώτισσα Ασημίνα Κουτσουνούρη.

Δεκάλεπτα: 12-18, 28-43, 41-50, 52-64
Διαιτητές: Λουλουδιάδης-Γραικός
ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (Λότφι-Αργυρακούλης): Γαλιατσάτου 7, Ντριστέλα 2, Ράπτη, Σουλιώτη 9(1), Κυριτσάκα 4, Σκαρλή 4(1), Μαγδαλιανίδου, Κουτσουνούρη 19, Καλλίδη 7(1).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Καπουρνιώτης-Μπορίνος): Κυριατζίδου 5, Σαρακατσάνη, Παγκαλίδου 3(1), Ταντουρόφσκα 16(4), Αγαγιώτη, Ζέρβα 10, Σουλτάνη 21, Νούλα, Δημητριάδου 3, Ζήτη 4, Αγκάνη, Κοτσιάφτη 2.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις