Μ. Καπουρνιώτης: Ο πρωταθλητισμός απαιτεί προσήλωση και θυσίες

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου ενόψει του αγώνα τη προσεχούς Κυριακης με τους Τιτάνες στη Δράμα για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών.

Ο τεχνικός της βολιώτικης ομάδας Μιχάλης Καπουρνιώτης δήλωσε στο goalpost.gr: “Η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Μόνο…

…η Κοτσιάφτη υποφέρει από ίωση, ενώ οι υπόλοιπες αθλήτριες μετέχουν κανονικά στις προπονήσεις. Αύριο μάλιστα θα ενσωματωθούν στην ομάδα και οι Σουλτάνη, Αγκάνη και Ζέρβα που βρίσκονται εκτός Βόλου.

Δεν παύω να επισημαίνω πως ο πρωταθλητισμός απαιτεί προσήλωση στο στόχο και θυσίες απ’ όλους μας. Ο αγώνας στη Δράμα κρύβει παγίδες, μια που η Δραμινή ομάδα ξεκίνησε πολύ εντυπωσιακά το πρωτάθλημα και είναι σε θέση να κάνει ζημιά αν δεν προσεχτεί.

Εμείς με τη σειρά μας, πιστεύω πως θα εμφανιστούμε δυνατοί και αποτελεσματικοί στο γήπεδο. Θέλουμε να διατηρηθούμε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και δεν πρέπει να χάσουμε πουθενά βαθμούς. Πάμε στη Δράμα με αποκλειστικό στόχο τη νίκη. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε”.

Η αποστολή του Ολυμπιακού Β. θα αναχωρήσει για τη Δράμα την ερχόμενη Κυριακή στις 7.30 π.μ. με αρχηγό αποστολής τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής κ. Αλέκο Μεταφτσή, ενώ αναμένεται να συνοδεύσουν και τα μέλη της Διοικούσας κ.κ. Απόστολος Έξαρχος και Γιώργος Κουσιαρής (έφορος της ομάδας).

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 2μ.μ. με διαιτητές τους κ.κ. Αγραφιώτη Γρ.-Τζιομπάνο Γ. 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις