Ήρθε η ώρα του Ντα Κόστα

Στο σημερινό δίτερμα ο Παναγιώτης Τζαναβάρας θα ανοίξει τα «χαρτιά» του, όσον αφορά την μορφή που θα έχει η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι της Κυριακής (6/11, 15.00) με τους Μαύρους Αετούς. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» σκέφτεται να κάνει ορισμένες αλλαγές, σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Λάρισας

και δεν αποκλείεται να δούμε να ξεκινά στο βασικό σχήμα ο Φελίπε Ντα Κόστα, ο οποίος είναι απόλυτα έτοιμος να επιστρέψει μετά από τον τραυματισμό του, που τον κράτησε δύο μήνες μακριά από τα παιχνίδια. Το παιχνίδι προσφέρεται για να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό ο Πορτογάλος μέσος, ο οποίος, πάντως, στερείται ρυθμού και δεν είναι ακόμη σε θέση να βγάλει ολόκληρο 90λεπτο.
Οι Γιάννης Δωματάς και Φαμπρίτιο Πότσι είναι έτοιμοι και αυτοί να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, καθώς δεν αισθάνονται ενοχλήσεις και προπονούνται, πλέον, κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα (είχαν αποχωρήσει τραυματίες από το γήπεδο στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής). Μοναδική απουσία θα είναι αυτή του Παναγιώτη Ζώνα, ο οποίος μετρά αντίστροφα για να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις